Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggel gyere be érte!
Ares!!
Mikor lesz a H-ringen nyílt nap???
Mikor mentek holnap??.....lehet beszálnék 3.-nak (Na nem gyertya tartónak )
Meg pótolnom kell az "elveszett" csavaromat.
igen feketét.

Conti lesz. Force, vagy road attack.
Meleg és szeles! Labdával fejelgettünk kb. 1000-t, ettünk rengeteg babgulyást, kebapot, 5 féle sütit és tortát...... hát ennyi!
A holnapi napot hogy tervezed, ha lehet elmegyek veled!?
Heee-heee-hee előkerült a "Kőmíves Kelemen BT" vezérigazgatója, Lum Bernát úr is!

Mi az hogy imizs?????? Olyan mintha be lenne dugulva az orrod, és nem tudnád kimondani rendesen.

Szőrvájsz!
Kompjúter!!
Kess!!!

Már megint ez a dr. Grétsi (nem érdekel ha nem úgy hívják a faszit! ) helyzet van...
ahoj! csak összejön ez, cafka milyen volt a tóparti 7vége?
én holnapra tervezem a szoktató gurulást, hasonló útvonalon remélem az időjárás is kegyes lesz hozzánk.

egyébként imizsem, nem imidzsem. az már eperdzsem, amire te gondolsz csak hogy kötözködjek, hülye progresszív hondás
Szia Lum! Én elkisérlek pénteken, a részleteket addig leegyeztetjük!
Aha, kezdi egészen megszeretni... voltunk Dobogókőn, Esztergomban, szokásos. Király volt. Csak ebéd után kicsit álmosítóan hatott rá a kellemes kanyargás, meg az egész... Tessék, ennyit a "vad" vezetési stílusomról! Összeomlott az imidzsem!

Pedig nem mentünk se lassan, se gyorsan: folyamatos 80-120 közötti tempó a kanyarokban (is)...
és, hogy birta a leányzo? tetszet neki?
De az koszolódik nagyon!

feketét
várom a hivásodat
Milyen gumit veszel? Conti-t?
én pénteken és szombaton motoroztam, nagyon jó volt.

Pénteken egy Ducati-s haverral voltunk Bp.-Vác-Rétság-Balassagyarmat-Salgótarján vonalon, szombaton meg egy Honda CB-1300 -as haverral mentünk szlovákiába, majd vissza Esztergom-Szentendre + Dobogó kő.

Különösen a Dobogó-kő közeli rész tetszett, mintha jobb lenne az út, mint tavaly volt. Vagy csak rég jártam arra?

Jövő hét szombaton megyek a Hringre a nyílt napra, ki jön még?

Kozmax, holnap délután hívlak gumi ügyben, remélem nem nagyon foglak zavarni.

üdv mindenkinek
Na szeva májerek!

Ma volt közös gurulásom. Anettel.
Laza 150 km, király volt. Ha meglesz az új gumi, akkor kéne menni már végre valami komolyabb létszámú műmájeres közös gurulásra. Most már jöhetne lumbéla bácsi is. Legfeljebb megvárjuk, ha lemarad. Ares meg hozhatna szendvicset. Mondjuk nagy a pofám, de kezdődik a vizsgaidőszak, úgyhogy lassan minden egyes motorozásra szánt órát nagyon be kell osztanom... Viszont az Euroring tuti!
motorozik.. persze... a bátyám házát építettem.. reggel 7től mostanáig ahhh... legalább meglátszana, és kigyúródnék, de még azt sem.

pénteken megyek egy legénybúcsúra, a mátrában veszünk ki egy kulcsos házat. természetesen két keréken megyek. valaki elkísér? elindulunk kora du, csapataunk 1-2-t a szerpentineken, aztán én megyek inni, xy pedig haza. he?? vagy ott marad a legénybúcsú. ha ffi, inni, ha leány, táncolni
Ma csak motormosás volt de legalább tiszta a kicsikém
Látom mindenki motorozik (remélem)
Én is voltam egy rövid guruláson csak úgy egyedül.
Na léptem.......elmentem a mátrába
Miért ne bírnál el.........csak a gondolkodásodon és a jobb csuklódon múlik
Mindegyik motor úgy megy ahogy vezetik. Az "butaság" hogy egy R1-el vagy egy CBR 900-al nem lehet lassan menni. Csak az a bibi hogy nekem már kényelmetlen. (meg nem férek a hasamtól a kormányhoz )
Még egyszer jó reggelt!!!
HIDI!!..itt vagy még??
Jön valaki ma gurulni??
Jó reggelt!

Örülök, hogy mindenki épségben hazatért
a dél körüli idö pontokban nem leszek otthon, igy a videot beállitom igyis- ugyis