a holnap még formálódik. az időjárás úgy tűnik, rendben lesz. még nemtom mikor ér ide a leány, de sztem csak du megyünk 1-2-3 felé. a tempó szoktató lesz, az útvonal a kívülről ismert pilis-dobogókő-lepence-és társai.
körbeírok és csörgök, ha konkretizálódik. most meg beájulok az ágyamba (vagy a fitatott árnyalatú kanapémra a tv elé ), mert kivagyok a napi hajtástól
csákó!
ja, ma találkoztam kornéllal a kacsó felüljárón, egy yw-ös kocsival ment, én meg átdudáltam és integettem neki. mintha kísértetet látott volna - nem elég, h minden nap ott számolgatok meg sokkolom, még 7végén sem menekülhet tőlem
jogász - "imázsom" megfelel?? vagy image-om?? vagy imádzsem, vagy dod-zsem?
remélem alkalmas lesz a túrára és nem maradok le nagyon.. ha meg mégis, akkor a benzinkútnál úgyis utolérlek benneteket.. 4l/100km - 120km/h-nál
majd ha szólnak, hogy átvehetem, akkor egy önként jelentkező segíthetne egy fuvarral, mondjuk Tomato..
Csak időm nem lesz nagyon motorozni...
Nem baj, majd az "Ojróring"
fóka - ma otthol leszel estefelé? elugranék a motyóért alkalmasint!
Ja és jó reggelt mindenkinek...........ezen a héten hozza el a Pimpi a vasat. Remélem ránk szól ha megvan.
Kozmax
Nem is nézném ki belőled hogy tudsz főzni............. .Boztos az asszony csinálta
az én menüm ma birkapörkölt és babgulyás volt, ha már a gasztronómiánál tartunk. és most csicsi.
kozmax - nem volt semmi, ahogy kiszúrtad a fazeres leányt le a kalappal
magyaros gulyás leves
körbeírok és csörgök, ha konkretizálódik. most meg beájulok az ágyamba (vagy a fitatott árnyalatú kanapémra a tv elé ), mert kivagyok a napi hajtástól
csákó!
ja, ma találkoztam kornéllal a kacsó felüljárón, egy yw-ös kocsival ment, én meg átdudáltam és integettem neki. mintha kísértetet látott volna - nem elég, h minden nap ott számolgatok meg sokkolom, még 7végén sem menekülhet tőlem
jogász - "imázsom" megfelel?? vagy image-om?? vagy imádzsem, vagy dod-zsem?
na jó éjt!
Ezt most Neked!