Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mármint, hogy ford..???
én is tudok segíteni egy transittal
ok, és mivel vinnél? mármint meglesz addig a yamada? vagy mi?
DE MILYEN MOCI???

ha kell, én is elfuvarozlak. vagy elhozom a motorodat, ahogy gondolod
Jó nagyot!

remélem alkalmas lesz a túrára és nem maradok le nagyon.. ha meg mégis, akkor a benzinkútnál úgyis utolérlek benneteket.. 4l/100km - 120km/h-nál

majd ha szólnak, hogy átvehetem, akkor egy önként jelentkező segíthetne egy fuvarral, mondjuk Tomato..
leszek csak hívj mielőtt jössz
Wowwww, most hívtam a fószert, és holnap már fel is szerelik a gumit!!! Juhéjj!

Csak időm nem lesz nagyon motorozni...

Nem baj, majd az "Ojróring"
röggőt!

fóka - ma otthol leszel estefelé? elugranék a motyóért alkalmasint!
gud moning
Akkor meg óvatosan mert vasárnap meg túra lesz ......tudod(21.-én)

Ja és jó reggelt mindenkinek...........ezen a héten hozza el a Pimpi a vasat. Remélem ránk szól ha megvan.
jövő hét szombat
jo éccakát!
a sogorom szakács
Na jó éjt
Most miért buktatod le hogy ilyen jól kiszurja a motoros lányokat

Kozmax
Nem is nézném ki belőled hogy tudsz főzni............. .Boztos az asszony csinálta
uff, micsoda természetfotó

az én menüm ma birkapörkölt és babgulyás volt, ha már a gasztronómiánál tartunk. és most csicsi.

kozmax - nem volt semmi, ahogy kiszúrtad a fazeres leányt le a kalappal
ez sem volt rossz!!
magyaros gulyás leves
nagyon jól néz ki.
a holnap még formálódik. az időjárás úgy tűnik, rendben lesz. még nemtom mikor ér ide a leány, de sztem csak du megyünk 1-2-3 felé. a tempó szoktató lesz, az útvonal a kívülről ismert pilis-dobogókő-lepence-és társai.

körbeírok és csörgök, ha konkretizálódik. most meg beájulok az ágyamba (vagy a fitatott árnyalatú kanapémra a tv elé ), mert kivagyok a napi hajtástól

csákó!

ja, ma találkoztam kornéllal a kacsó felüljárón, egy yw-ös kocsival ment, én meg átdudáltam és integettem neki. mintha kísértetet látott volna - nem elég, h minden nap ott számolgatok meg sokkolom, még 7végén sem menekülhet tőlem

jogász - "imázsom" megfelel?? vagy image-om?? vagy imádzsem, vagy dod-zsem?

na jó éjt!
Tomato.
Ezt most Neked!
nem jó max. du. ........reggel nagyon zűrös.
megüt a sárga irgység
Jó éjt
én meg 4.-nek