Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok.

Na ez is megvolt. Akkor megyek aludni.

Jó éjt.
na jó estét mindenkinek!

majors, viking - ez az fz6 kulcsa, és az ENYÉM!!

jelentem, a vasat átvettem, és megtettem 30 km-t kötelező biztosítás nélkül. pohi - te ne figyelj ide! mennyiségre nem volt sok a mai gurulás, mivel még parkolóhelyet szereztem - AG, én már bedolgoztam magam, te jössz - meg qrva sok dolgom volt, feltartottak mindenhol.

kozmax - szombaton én BIZTOS megyek. szegény asszonka már kezdi sejteni, h mi vár rá szezonban..

a mai nap slusszpoénja, csak h ne lássam teljesen "kanapészínben" a világot - este sikerült összeszednem egy jófajta 30-as facsavart a háts kerekembe . fa..om a kurva sok építkezésbe, a szarházi jómunkásemberek eldobálnak minden szart, ami persze kikerül az úttestre is

a gumi nem lyukadt át teljesen, csak srégen beleállt a csavar, amit egy benzinkúton kölcsönkért csavarhúzóval kicsavartam, és utána hazadöcögtem kettővel. holnap reggel a változatosság kedvéért ismét a yw-ben kezdek, feltéve, h addig nem ereszt le a gumma.. én nem is értem, mi van manapság az utóbbi 2 hét mérlege: 1 db tönkrement dvd lejátszó, 1 megolvadt kenyérpirító, 1 elfüstölt mikró, most a gumi... úgy érzem, szombaton feleslegesen lottóznék..
Szép estét mindenkinek!
Tegnapi pályanaptól még mindig zümmög a lábam. Hibátlan volt. Majdnem. Kis eső, kis vihar, kis perec az egyik haverom de összeségében oké volt. Megismertem Fókát is személyesen (Üdv druszám) és szétkergettem kicsit a Fazerem is. Aztán "kukás" is lehettem két tesztre de valakivel a végén úgy lemaradtunk hogy eggyel több kört mentünk mert nem tünt fel hogy már mindenki bement a pályáról Na ezé nem érdemes sietni! Ne feledjétek, akinek van lehetősége jövőhéten jönni a Pannóniára, ugyanilyen jó buli várható!!! Hangvillások! Legyünk sokan ott is
Jó éjt!
jo éccakát!!!!!!!!
jó éjt mindenkinek
Rendben.
sürgetem a dolgot, amennyire sak lehet

Tom: Boodog névnapot
Nagyszerű!

Eü vizsgától nem féltelek, a mocit sürgesd!
Vegyél egy lottót!
a határ elött találkozunk

Már alíg várom
Még nem tudom hol v. hogy de holnap beszélünk

Eü oktatás szombaton, vizsgára kérek időpontot a köv.hétre...Ezt gyerekjáték megtanulni
ha minen oké, akkor kb. 2 hónapon belül megvan a mocc , és ha megvan az azt jelenti, hoyg én is jövök veletek gurulgatni, és NEM TANKNYUSZIKÉNT
Fóka!

Szuper lenne, ha együtt mennénk.

Holnap itt a fórumon, vagy telefonon egyeztetünk.

Még jobb ötlet: gyere ki, ha tudsz az Euroringre, és személyesen megbeszéljük.
14.50-kor Esztergomnál leszek
Szia Kawagirl!

Nekem is tetszik györök. Családom lesz ott, most csak indokot, és célt kerestem a motorozásra.

Erről jut eszembe: Eü vizsga, jogsi, moci?

Jó lenne már egy kezdő is a csapatba, ne rám várjanak egy műmájer gurulás csapatós szakasza után.

Bár, legutóbb, se hagytak egyedül, de így ráfoghatnám, hogy rád vigyázok!
mindig szivessen látunk, multkori guruláson sem volt semiféle probléma a csigákka
az indulás pedig 14.30 pontossan
Karmi
szombat de- i Balatongyörök tetszik nekem holnap még jelzek sajna du nem tudok menni bandázni
jataksova-t és pecenice-t nem találom
Szia Kozmax!

Szombaton -mint tudod- Balatongyörökre megyek, de ha lesz energiám, visszafelé esetleg csatlakoznék a társasághoz.
Mármint, ha a magamfajta "csigákat" is elviselitek a csapatban.
A szombati napomat ugyanis teljes egészében a motorozásnak szántam , de csapatban (főleg ilyenben) szívesebben tekergek.

Nos, ha visszaérek, akkor 14.50-kor Esztergomnál leszek.
Néhány műmájernek már tudom a telefonszámát, ha megy valaki közülük, jelentkezni fogok.
lum
nem is kerül ma elö, átvette a mociját, és biztos most potolja az elmaradt kilométereket
sör kiutalva
Karmi: Balatongyörök tök jó hely Főleg nyáron
Gimis korszakomban ott voltunk oszt.kiránduláson egy álló hétig....
1.képKozmax R6-tal
2.képMetzler Z4......SIRÁLY!!!
3.képEsti megbeszélés......Milyen ágyat vegyünk
4.képAt "utolsó sör".....feltettük a pontott az I-re
A Fóka legalább hatszor le tudta nyomni a gombot, amíg a Kozmax egy fél kört megtett Én tanusíthatom ( persze csak egy sörért)