most beszéltem rá a nejem 1 közös gurulásra..........
Eddig 1X ült motoron akkor is én vittem 40-el.....és azt mondta hogy "huzatos"....
Na most vele induljak el ...........már látom hogy 80-ál már verni fogja a sisakom
Itt volnék, hazajöttem...
Szóval úgy láttam senkit nem mozgatott meg a közös guriga felvetése a hétvégére! Miért van ez?
Nadekérem!!!!
És az a régi ötlet, hogy "családi" motorozás, az még aktívan lappang minden, annak idején az ötletet helyeslő tudatában? Értem ezalatt, hogy mindenki elhozná a feleségét/férjét (mert itt már csak ilyen öregek vannak ), barátját, barátnőjét, anyósát, ilyenek... LX meg túró is jöhetne együtt . Persze ez valamikor jobb időben lenne aktuális, mert nem mindenki rajong annyira a motorozásért, hogy ráfagyjon a gépre, a Műmájerekkel ellentétben!
Amíg itt unalmukban (bocs de végigovasva a nap termését, egy kis gonoszkodás nekem is jólesik), egyesek egymás eléjét egyengették, mások mint például én (minő szerénység), sikerrel abszolválta a rutinvizsgáját, és örömében rendelt egy motort.
Ezis volt olyan jó minz egymást fikázni.
mer olyan gyorsan megy végbe az égés, én mikor kinyitottam üresre a dobokat2 hét mulva a kipuffogó oldalon szétégget a hengerfej tömités.
olvass utánna szakirodalomban vagy kérdezz vmi hozzárétőt, ő is ezt fogja mndani.
kötöszködésnek fogsz fel más véleményt ami nem egyezik a tieddel.
megírtam a véleményem a kipuffal kapcsolatban. ha bántó volt bocs, én nem érzem annak.
torro dobja nem tetszik, ez nem hiszem, hogy bűn.
a felfogatás módja nem tetszik bocs
az összeillesztés módja nem tetszik, bocsásd meg nekem.
a dob (carbon) meg isten császár.
tehát csak ismételni tudom magam.
nem kötekedtem, elmondtam a véleményem.
lehet hiba volt (erre most jön a biztos) , ez van.
majd vigyázom legközelebb!
csók.
a boltotok meg úgy is tetszik, a cuccok jók, tehát bekaphatod!
Milyen szinű????????????