Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akasztják a hóhért
Ha stílusos akarnék lenni,akkor mintha a fogamat húznák
dilemma
Most eladjuk a motorom.Mert azért felesleges,hogy a gariba álljon.De a pasiméval fogok gurulni ha lehetőségem lesz. És persze később veszünk maj újat.
nehéz kérdés megjött a kedvem a családalapításhoz, oda meg minden fillér kell

Reménykedek Drága és rajta vagyok az ügyön... és ha már rajta vagyok, akkor meg sem állok Szegedig... :o)))

Te mikorra tervezed az első gurulást?? 4 vagy 5hónapos kortól??
Aranyosak vagytok
Jab.Új motor? Lesz idén?
én is kislányt szertnék jobban. Nehogy má" elvigye a mocimat.
ez így (volna) természetes
Én nagyon kislányt szerettem volna és szerencsére az is született! Nagyon sok jó dolog van az életben mint pl. a motorozás, de semmi nincs ami akkora örömet okozna mint amikor a kislányommal foglalkozom!!!
tetszik, mintha apámat hallanám.
abban biztos vagyok...
és a gyermek mindig a nagyszülőkre üt
Ez aranyos. A párom is be van zsongva, nekünk kislányunk lesz. Mondjuk ez nem zárja ki mindezt.
Jab.Nagy arc az öreg
és ezt a dumát... :o)))
ez jó!!!
Aposom az szokta mondani,hogy neki onnantól érdekes,hogy tudja tolni a talicskát az épitkezésen
Drága!!! Aszt orvos a talpán, aki a tinédzser után szűkrevarr
Akkor legalább rögtön tudod vinni a babát motorozni! Nekem 10 hónapos a kislányom és a feleségem szerint még korai lenne neki a motorozás. Pedig már találtam is, egy jó méretű merőkanalat ami azért jó mert bukósisak és gerincvédő egyben !
Instant, ez nagyon jó
ha megvan a recept elkérném.

Én is instant 2-3 éves kölyköt szeretnék. Az kevesebbet ordibál, kevésbé büdös, és lehet már vele motorozni.
ismereteid a témában határtalanok.
Nem bajlodom a gyermekkorral,rögtön egy tinédzsert szülök
Hülye
7-8 kilós lesz a baba?!?!???

Annyira nem gáz.Csak egy tizest híztam. Ugyhogy a szülés után csak 2-3 kiló marad vissza.az meg semmi. Ugyhogy nem izgulok emiatt.
látod, ez igazán jó hozzáállás sok nő nem érti meg, h ebben nincs semmi, csak nézelődünk, böködjük egymást, h odasüss.. ez nem hűtlenség!!!