Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az elfoglaltságábol, a többit a fanzáziádra bizom.
honnét?? :o)))
Szép lassan mindenki haza ért.
Te voltál Tomato?
csak Kawagirl nincs rajtuk
egy barátom küldött át pár képet a legutóbbi klubtalitokról!!! Ha érdekel valakit, szívesn felteszem őket!!! :(sz.tem jól sikerültek)
Na jó estét mindenkinek!!!!
Ha beleférne a látképbe a balra látható lakópark, biztos feltűnhetne valahol egy "Ildi 36" felirat a luxusvillán...
vajon mit fog kapni Ildi a 36-ik szülinapjára??
Réges régen én ezt átéltem a valoságban. Nem kivánom senkinek.
Utánna tudsz nézni valami szakirodalomban, vagy irjam le a négy Otto motor müködési elvét????
na jó hétvégét mindenkinek, én mára befejeztem
remélem is!! egyébként meg olyan lapos volt a forgalom, h egy rémálom csak javított a topik látogatottságán
örülünk, hogy megosztottad velünk ó nagy lidérces álmod

ámbátor, a közhihedelem szerint az elmondott, elmesélt álmok nem válnak valóra
éjszaka azt álmodtam, h eljött a jó idő, és kimentem motorozni. letettem a gépet a ház előtt, és visszaszaladtam valamiért. mire kimentem, már nem volt ott. kerestem égen-földön, de nem volt sehol, ellopták.

úgy ébredtem, mint a filmekben a vietnami veteránok - csorgott rólam a víz, és vert a szívem, mint a légkalapács..
most akkoooor mi vaaaaaaan???

kezdünk beszőkülni így péntek estére
Lum!

Öööö , akkor most nincs?
pohi! tuti érted???

niiiiin-cseeeeeen aliiiiineeeestaaaarss kesztyűűűűűű!!!

biztosra megyek
őő kozmax ezt részleteznéd, hogy mi az a dugatyú visszahúzó rugó?
mert gyürü fogoró hallotam már meg ilyesfélékről, de ez idegen nekem.
oké értem, köszi
ez olyan hitelesnek tűnt, kozmax

pohi - megnéztem a katalógusban, nincsen alpinestars kesztyű tuti sajnos..
Mint a szél!!!!
Lum!

Volt egy oldal amit néztem (csak már nincs meg mert újra telepítettem a windowst és nem lett elmentve) alpinestars meg mindenféle jobb cucc volt rajta. Na ott láttam kb. 6000 Ft-os áron egy alpinestars kesztyűt ami totál vízálló volt ilyen kellett volna. Írtam e-milt a pardiba de onnan b..tak visszaírni van e nekik. Na mindegy, ha nincs hát nincs..
semmi akadálya kozmax én hozok neked mindent, amit jónak gondolok, de akkor kicsengeted!!!

pohi - amennyire szegényes német tudásommal erre következtetni tudok, itt vannak az aktuális reklámozott leárazott motyók