éjszaka azt álmodtam, h eljött a jó idő, és kimentem motorozni. letettem a gépet a ház előtt, és visszaszaladtam valamiért. mire kimentem, már nem volt ott. kerestem égen-földön, de nem volt sehol, ellopták.
úgy ébredtem, mint a filmekben a vietnami veteránok - csorgott rólam a víz, és vert a szívem, mint a légkalapács..
Volt egy oldal amit néztem (csak már nincs meg mert újra telepítettem a windowst és nem lett elmentve) alpinestars meg mindenféle jobb cucc volt rajta. Na ott láttam kb. 6000 Ft-os áron egy alpinestars kesztyűt ami totál vízálló volt ilyen kellett volna. Írtam e-milt a pardiba de onnan b..tak visszaírni van e nekik. Na mindegy, ha nincs hát nincs..
ámbátor, a közhihedelem szerint az elmondott, elmesélt álmok nem válnak valóra
úgy ébredtem, mint a filmekben a vietnami veteránok - csorgott rólam a víz, és vert a szívem, mint a légkalapács..
kezdünk beszőkülni így péntek estére
Öööö , akkor most nincs?
niiiiin-cseeeeeen aliiiiineeeestaaaarss kesztyűűűűűű!!!
biztosra megyek
mert gyürü fogoró hallotam már meg ilyesfélékről, de ez idegen nekem.
pohi - megnéztem a katalógusban, nincsen alpinestars kesztyű tuti sajnos..
Volt egy oldal amit néztem (csak már nincs meg mert újra telepítettem a windowst és nem lett elmentve) alpinestars meg mindenféle jobb cucc volt rajta. Na ott láttam kb. 6000 Ft-os áron egy alpinestars kesztyűt ami totál vízálló volt ilyen kellett volna. Írtam e-milt a pardiba de onnan b..tak visszaírni van e nekik. Na mindegy, ha nincs hát nincs..
pohi - amennyire szegényes német tudásommal erre következtetni tudok, itt vannak az aktuális reklámozott leárazott motyók