Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vittelek már haza, ha jól eml, chrisnél meg már voltam (legalábbis a garázsban) amikor lebizniszeltük a sisakot mindent tudok!!
Ilyenkor mindíg van valami...
Nem,ez a smúzolás...
indulj el hamarabb
jah, ismerem. az egyik utcából nyílik, és a másikba megy. ott tavalyelőtt volt 14 a motorhely. én ferendcvárosban a mhely mellett tartom garázsban egy havernál, így vmivel jobban jövök ki.. idén júliustól meg már adnak parkolómatricát cégautóra is, uh csak a havazás a para.
Ja,és mondanom se kell hogy ha havazik este 8 előtt sosem érek haza...
ezek a női privilégiumok és a hőn áhított emancipáció???
Az biztos,bár cselezek egy kicsit,mert a szomszéd pasi előttem is le szokta túrni du-tán,ha később mennék haza...
Tudod milyen messze lakik tőlem Motochris???
Ó vagy a zichi jenő utcában van egy parkolóház. állnak ott motorok is.
kavabéb te addigra legyél nagyon jóban motochrissel, és akkor tárolhatod nála csak át kell sétálni, vagy még azt sem
még két hét hóban és 40-es lesz a bicepszed
p
oktogon nyugati környék. tele a hely irodaházakkal, és ők kibérelik az összes parkolóházat aranyárban.. mocskos imerialisták!!!
Ne is mond,én ma reggel 45 percig lapátoltam a havat a ház előtt és körbe,meg a kocsi ki-be állót és az autót....
2005.12.30-a a felvilágosulás napja!
Ezek horribilis árak ...
Nekem kell majd jövöre valami motor beállóhelyet néznem.....
Ha este lent hagyom motort, ellopják....
hát hon lakol te?
Nem......

Ez miatt nem....
csak reggelente ne kellene kiásni a kocsit a hótorlaszból... néztem a környékemen garázst, 50 alatt még csak körbe se röhögnek.. a motorhely meg 15-18..
Jab bá!
nem.
csak ott laktam. a Róbert K körúton, árpád hídnál. oszt én is láttam a hegyet amikor kinéztem régen, de most már ott az a monstrum, így tuti nem látnám...
túró bá"! Te a 13-ban laksz?
ja, de lehet, h a kézisek meg társaik miatt járunk együtt a lakatoshoz is
Lumbergh,
hasonlítunk,autós téren,fényező,kézifék...stb.