Meg azt képzeld el, amikor a piros lámpánál elkezdtem gumit füstölni, aztán András_19 is nekikezdett, és kis idő múlva nem sok minden látszott a füsttől. A Szentendrei úton!
Figyelj, nekem mindegy, nem árt, az én agysejtjeim egyébként is csak amolyan lappangó agysejtek, mint a Vtec: alapjáraton és közepes tartományban csak az egytizedüket használom, ha vizsga van, vagy ZH, vagy magyarázkodni kell anyáméknak vagy valami csajnak, akkor felpörög magasabb fordulatr az agyam, előjön a többi idegsejt is, és akkor hööööööööö. Úgyhogy ilyenkor csak az accsejtjeim egy részének egy része pusztul, de azok se nagyon, sőt, inkább beléjük épül az alkohol, csak erősíti őket. Szimbiózisban vannak.
Azért annyi pénzt nem költök piára, hogy igazából értelme lenne megvonnom magamtól a pillanatnyi homály boldogságát, és a későbbi boldog kilométerek örömével hesegetném el a piaszag csalogató hívását .
olvastam a másik topicban amit irtál ,lámpánál gyorsulás gumi füst stb.
én nyáron az üllőin gyorsultam kifele, a rendőr yamahával, szerencsére én győztem ,
pont gumit füstőltem én is mikor mögémjött, és főtette a szirénet.
onnantól csak a sárga lámpára emlékszem, meg arra hogy a motor fordulatszámával együtt nőt az én szivverésem is.
Mindenki másnapos, vagy pasizik, vagy csajozik (vagy gruppen, és akkor mindegy ), vagy isznak, vagy Motorrevüt olvasnak, vagy próbálják lemozogni az ünnepek alatt felszedett 5 kiló pluszt, vagy basznak, vagy basznak írni a fórumra, gondolok itt Lum.ra, meg több liter rumra, hú bazmeg ez már nagyon rossz nem kéne ennyi Sub Bass M.-t hallgatnom
That"s it.
No Bacardi, no party.
Ha van Bacardi, és Dzsodzs Klúni vagy, akkor sincs parti.
Anyu ha mos... de uuuuutálom azt reklámot. Annak a mutálás előtti kappanhangú herélt kölyöknek a visítása rosszabb, mint egy Yamaha.
Nemtom mi van, pedig tegnap este (ma hajnal) óta nem ittam szeszt. Lehet hogy ez a baj.
nem mégse nem az.
más a 2 zene.
a take my... az a közepe fele van afilmnek mikor motorozik a csajhoz a gyerek.
én arra a zenére gondolok amivel kezdődik ez a kis film.
Üdv mindenkinek!
Csatlakozhatok hozzátok egy CBF 600-as Hondával? Chrisnek szüksége lenne egy kis támogatásra egy esetleges tavaszi gurulás alkalmával Meg aztán az ember szeret tartozni valahova, ahol hozzá hasonlóan gondolkoznak.
Én nem szoktam gumit füstölni motorral....
Autóval inkább,de az is ritka.Csak ha hülyéskedünk.
Kegyetlen,mennyi munkám van,a cipőm tele van....
Azért annyi pénzt nem költök piára, hogy igazából értelme lenne megvonnom magamtól a pillanatnyi homály boldogságát, és a későbbi boldog kilométerek örömével hesegetném el a piaszag csalogató hívását .
én nyáron az üllőin gyorsultam kifele, a rendőr yamahával, szerencsére én győztem ,
pont gumit füstőltem én is mikor mögémjött, és főtette a szirénet.
onnantól csak a sárga lámpára emlékszem, meg arra hogy a motor fordulatszámával együtt nőt az én szivverésem is.
inkább a pia árát kölsd a motorodra
That"s it.
No Bacardi, no party.
Ha van Bacardi, és Dzsodzs Klúni vagy, akkor sincs parti.
Anyu ha mos... de uuuuutálom azt reklámot. Annak a mutálás előtti kappanhangú herélt kölyöknek a visítása rosszabb, mint egy Yamaha.
Nemtom mi van, pedig tegnap este (ma hajnal) óta nem ittam szeszt. Lehet hogy ez a baj.
csak olyan kuss volt , gonodam irok
Örülsz?
én már húzom a strigulákat
JOBBULÁST
Remélem jól telt az ünnep Küldtem neked emilt, olvasd el
kawagirl köszi a karácsonyi képeslapot!!
KENNY LOGGINS: DANGER ZONE
3:31
CHEP TRICK: MIGHTY WINGS
3:48
KENNY LOGGINS: PLAYING WITH THE BOYS
3:55
TEENA MARIE: LEAD ME ON
3:43
BERLIN: TAKE MY BREATH AWAY
4:12
MIAMI SOUND MACHINE: HOT SUMMER NIGHTS
3:35
LOVERBOY: HEAVEN IN YOUR EYES
4:04
LARRY GREENE: THROUGH THE FIRE
3:41
MARIETTA: DESTINATION UNKNOWN
3:45
HAROLD FALTERMEYER & STEVE STEVENS: TOP GUN ANTHEM
4:10
szerintem ez az....
LX
más a 2 zene.
a take my... az a közepe fele van afilmnek mikor motorozik a csajhoz a gyerek.
én arra a zenére gondolok amivel kezdődik ez a kis film.
Csatlakozhatok hozzátok egy CBF 600-as Hondával? Chrisnek szüksége lenne egy kis támogatásra egy esetleges tavaszi gurulás alkalmával Meg aztán az ember szeret tartozni valahova, ahol hozzá hasonlóan gondolkoznak.
az a moto gp klipp ahogy kezdődik a top gun os zenének mi a címe, me nem jut eszembe.