Bírjátok még a karácsonyi falatozgatást?
Én kezek megtelni a kajákkal...
Kb 10 perc múlva megint mennem kell enni. (én persze nem akarok, de musszáj...)
Az estével kapcsolatban:
ráérek-nemérek-ráérek-nemérek......
Ráérek azt kész!!!
Szervezze mindenki úgy, hogy ott legyen!
Elvégre valószínüleg az év utsó hepaja majrékörben...
Tudom könnyű mondani, de jöjjön, aki tud!!!
Mi ott leszünk. (setopp+én)
Én viszont ráérek! Tutti!
Na megyek, készülődök a szilveszterre, meg még találkozni kell haverommal. De azért ez a homo dolog valahogy nem fexik nekem!
Kösz a jótanácsokat (főleg Tomatonak a "mentőötletet "... ), még nem beszéltem Vele, de már elég ideges vagyok, hogy mikor hív...
Ha nem jönne össze, van egy másik csaj, ő se rossz, de Hozzá képest nem az igazi. Szóval muszááááj! Nagyon drukkolok én is magamnak.
Vazzzzzeeeee
Ezek a nők téged tönkretesznek
Amíg nem találod meg az igazit, legyél homi ..a férfiakban legalább nem csalódsz
De ha összejön , hozd Őt is az esti talira
Most beszéltem a vidéki kirendeltséggel, nem kell mennem (fégül is van fax , meg E-mail)
Tehát este leszek és megyek a Beszkártba
Drukkoljatok!
Kedden beszélek a lehetséges nagy Ő-vel, de problémás az eset... Bazz... vagy nagyon jó kedvem lesz, vagy ki fogok borulni estére... már nem akadok fenn minden csajügyön újabban, de ez... eez... áhh! Na majd holnap!
Szevasztok!
itthon növesztem a seggem családi körben, és csak tetű net van, azért ritkulok.. nem tudok mozdulni, annyit zabáltam az utóbbi napokban. még jó hogy olyan motorom van, ami dagadtan is elbír, nem holmi honda!!
holnap iszunk!! ez azért tök jó, mert eddig az ünnepek minden éjszakáján sikerült hajnalig viháncolnom, de sebaj, még egy este nem számít, feláldozom magam a műmájerek oltárán!!
Bírjátok még a karácsonyi falatozgatást?
Én kezek megtelni a kajákkal...
Kb 10 perc múlva megint mennem kell enni. (én persze nem akarok, de musszáj...)
Az estével kapcsolatban:
ráérek-nemérek-ráérek-nemérek......
Ráérek azt kész!!!
Szervezze mindenki úgy, hogy ott legyen!
Elvégre valószínüleg az év utsó hepaja majrékörben...
Tudom könnyű mondani, de jöjjön, aki tud!!!
Mi ott leszünk. (setopp+én)
Üdv estig!
-t-