Megprüntyögtettem a verdát. Vicces volt. Csináltam képeket is. Nem sztárfotók, de legalább a Hondabébi van rajtuk .
Bemelegítettem a motort, aztán gondoltam csinálok egy "JÓÓÓÓÓÓÓ REGGELT, ÓÓÓBUDAAA"-szerű gesztust, így dél körül, és tiltásig huzattam a gépet egy párszor . Imádtak az ottlakók.
Kérdezte az egyik nő az erkélyről, mielőtt beindítottam a mocit, hogy "nem veszélyes egy kicsit ilyenkor motorozni?" majdnem mondtam, hogy nem, nem KICSIT veszélyes, hanem egyenesen öngyilkosság, de inkább megmagyaráztam neki, hogy nem megyek én sehova, ne aggódjon. Oszt" ráhúztam egy kövérgázt. Mármint nem a nőre!
Számíts arra, hogy tomato nemsokára megjegyzi, hogy "ha MOTORt akarsz, vegyél Yamahát!", de nem kell rá figyelni,mert ő egy apafej (és remek Sherpa bakancsa van, nagyon tetszett tegnap mindenkinek, ezer méterig vízálló, és egyénként nem csöpög a mobilodból a sör, tomato??? ), meg egyébként is, csak a Honda jöhet szóba úgyis, nem? Na nem, ez faszság, a lényeg hogy gyere te is a következő pia-partyra, és remélem minél hamarabb lesz saját géped (na nem olyan, mint azok a képen...), akármilyen márka, és jössz velünk huligánkodni az utakra!
néztem az előző oldalon lévő moto gp-s klipet, kibaszott jó,
nagyon állat ahogy mennek, meg kanyarban fölveszik kerékre.
ha minden összejön akkor áprilisban megyünk a sulival az rs H ringre és kiproszáljuk az rs tanfolyamos apriliákat.
Sziasztok!Régota figyelemmel kisérem a forumot és köztük a ti klubotokat is,most regisztráltatam magam és szeretnék csatlakozni hozátok.Motorom még sajnos nincs,jelenleg csak autoval rendelkezem de remélem hogy nyárra össze jön.Szerintem igy képzeltétek a motorozást a gépeken,ti is igy fogtok festeni.
asszongya" nekem hogy ilyen meg ilyen Dániel vagyok.... wazze" gondoltam : ki a fax ez, és honnan tudja a számom?? (ugyanis "füles" volt rajtam ezért nem láttam hogy ki keres )
Bemelegítettem a motort, aztán gondoltam csinálok egy "JÓÓÓÓÓÓÓ REGGELT, ÓÓÓBUDAAA"-szerű gesztust, így dél körül, és tiltásig huzattam a gépet egy párszor . Imádtak az ottlakók.
Kérdezte az egyik nő az erkélyről, mielőtt beindítottam a mocit, hogy "nem veszélyes egy kicsit ilyenkor motorozni?" majdnem mondtam, hogy nem, nem KICSIT veszélyes, hanem egyenesen öngyilkosság, de inkább megmagyaráztam neki, hogy nem megyek én sehova, ne aggódjon. Oszt" ráhúztam egy kövérgázt. Mármint nem a nőre!