Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Májerz!!!

Ezt a képet most lőttem le!
A mai nap első élménye volt.
Amikor az járt a fejemben, hogy "na ma sem motorozunk", akkor tessék. Kinézek az ablakon...
Vagy ez te lennél, Lum???
/mellesleg nemtom kinél milyen idő van, de itt kb 15 cm a hó.../
winetoo!!
szerezz be egy "motorvevő" című újságot!
Olyasmi, mint a motorkatalógus.
Igaz új mocik vannak benne, de az árszintekből le tudod szűrni melyik a neked megfelelő és egy kis rizsa is van a gépekrő benne.
Ezzel egyet értek,télen olcsóbb minden...
Szerintem Winetoo,válasz túra motort,mert az jó a városban is és túrázni is kényelmes,
a Hondának van jó pár gépe,cbr-től a Hornetekig,szerintem olvasgass teszteket a motorokról és utána dönts.

Ajánlani tudom a Honda Cb 600 Hornetet,Cb 900 Hornetet,cbr -t.

Amugy szerintem ezek a legkényelmesebbek.
Sziasztok,

a HONDÁS én vagyok,erre célzott a HAT30HAT a "szereztél egy barátot" kifejezéssel.

HONDA.....

Más: Ma kurva jót kézifékeztem a céges parkolónkban,mert mire oda értem üres volt és a havat sem túrták el,már vártam jó pár hónapja hogy kiéljem magam e téren,állat volt.
Egy dolog még ,Winetoo: ha motort akarsz, akkor még télen lépj, mert beindul a piac!
winetoo3: Szevasz. Hát sajnos, szerintem 500e-ért jó állapotú gépet ami megbízható nem lesz egyszerű venned. Ahogy tudom ennyiért a jó állapotú 125-ösöket szokták árulni...

Egy barátomnak Suzuki GS500-a van. Nem egy erőgép, de túrázáshoz elegendő és cserébe nagyon megbízható és olcsó az alkalkatrész hozzá. Jó állapotúakat kb. 900e-ért lehet kapni szezonban, így talán ha nem sietős ki tudsz fogni 800e körül egyet.

Az ER-5 sem rossz, hasonló árkategória, nekem jobban tetszik, viszont ismerőseim (motoros oktatók) azt mondják hamarabb előjönnek kis bosszantó hibák rajta. Persze nem kritikus, szerelhető.

A CB 400-at nem ismerem, a 500-as viszont egy jó gép és hondáék nem szoktak szart csinálni. Bizonyára a kollega sem ajánljaná ha nem lenne elégedett vele.

Szerintem, mivel ennyiért csak jópár éveset kapsz, a lényeg az, hogy jó állapotú legyen.
Úgyhogy a legfontosabb az, hogy vmi hozzáértő csokával nézesd meg a gépet, mert ilyen korban már jó az esélye, hogy bármilyen jó is a gép az x.-edik tulaj szétcseszte.
Azért ez ne vegye el a kedvedet! Kitartás, türelem és bizonyára találsz majd egy jót!
Sok sikert hozzá!
Ez totál nem igaz!!!!
Most mééér? Mert azt mondom, hogy csak Honda, és csak CBF 600 S?
De neeeem, nem is mondom ezt. Mert az nagy gyökérség lenne. És csak a Yamahások szoktak gyökerek lenni .
Na jó, ők sem... mindig...

winetoo:szerintem ha tudsz, nyálazz át minél több Motorrevüt, azokban mindig van használtmotor teszt, vagy Motorkatalógusokban is van, azt is nézheted (Superbike-ot, mint objektív információforrást nem ajánlom ebből a szempontból, mert nekik a gép 1000 ccm-nél kezdődik, és az a legnagyobb bajuk, ha egy bringa hármasban már csak kuplungra kapja fel az elejét,és nem gázra ), illetve asszem a motorosok.hu-n is van "Milyen motort vegyek" topik, de számíts rá, hogy van ott pár elvakult hülye (akinek nem inge, ugyebár...), egyébként pedig szerintem csekkold a különböző használtmotor hirdetéseket, és ha valamelyik gép jónak tűnik, arról próbálj megtudni infókat, az sokkal könnyebb.
Egyébként én is úgy tudom, hogy ennyi pénzért egy 400-as Bandit, CB 400, Honda kis 400 -as V2-ese (talán VT-R, vagy ilyesmi), Kawa ER-5, Suzi GS 400, GS 500, , ezek jutnak eszembe. Körülnézni érdemes a Red Baronban, de róluk hallottam elég rossz híreket, vagy Motor-sapiens.hu, ezeknek az üzlete az M3-as bevezetőjénél van, de van asszem hasznaltmotor.lap.hu, meg hasznaltmotor.hu is.
Egyelőre ennyi telik.
És nem mondtam hogy CBF, meg HONDAAAAAAAAA, meg KIRÁÁÁÁÁLY, meg semmi!
hát ez a gáz nem találok semmit fórumokat olvasgatok hátha tapasztalatokat találok jó sokat eddig csak xt-ről találtam olyat ami értékelhető volt
de ha rám hallgatsz,ne itt kérj tanácsot! Mert itt mindenki a sajátját fogja fényezni,hanem inkább régebbi újságból nézzél összehasonlításokat. Persze ez csak egy tanács.
én nem nézem le a kawat van ismerősöm akinek az volt teljesen meg volt vele elégedve
nekem nem jön be annyira esetleg a klr bár azt mondják nehéz hozzá alkatrészt szerezni
nah,kit? Valami nagy hondást? Winetoo3,csak egy tanácsot tudok adni: cbr 660at ne vegyél!
szereztél egy barátot!
Hello winetoo3!

A CB 400 SF-ről én csak pozitívumokat tudok mondani. Szívesen küldök képeket e-mailben, ill. egy hosszabb "elemzést ".
15 km-t mentem vele bő egy év alatt, és a kötelező dolgokon kívül semmit nem kellett csinálnom rajta. Egyébként is egy köztudottan megbízható motor. Egyszemélyes túrázáshoz, városba szerintem bőven elegendő. Annak ellenére, hogy 400 ccm, azért az órát kiakasztotta (kerékpár óra szerint 196).
A CB-1-es talán sportosabb, valamivel valószínűleg jobban megy, mert a CBR 400 RR motorja van benne. A Motorland-on van egy cikk róla a használtak között.
SZóval, én csak ajánlani tudom a CB 400 SF-t.
Üdv! Ha érdekel további info, MSN: dani.m@mailbox.hu
Igazad van hat30hat, Honda legyen! Kawa az nem motor...
hát megmondom őszinten amiket nézegettem Honda CB-1 cb400s, 400sf, yamaha xt600, de semmitől nem riadok vissza nem nagyon volt nagy motorom de nem most kezdek motorozni, tesóm cbr660-át is hajtottam az se volt rossz és ez a gondom tanácstalan vagyok
hát igazából a kocsit cserélem le motorra. mindennapos használatra kell, mellé sokat túrázni
és menni amíg van kilóméter, a száguldozás nem cél, de mivel nem egyedül vagyok nem árt ha van ereje is túránál. csupán ez a problémám, ja majd elfelejtettem mivel nem vagyok annyira elengedve anyagilag egyszerű szerelhető verda kel, ill amihez nem nagyon kell hozzányulni.
mindegy mit veszel, csak honda legyen! mondja majd a sok okos!
Winetoo,
attól is függ mik a főbb célok amire használni szeretnéd.
Úgy értem,főként városban néha túrázni,vagy leginkább túrázni,vagy tépni a száját,vagy csak úgy ,pályázni,vagy sportosan dolgozni járni?

Mert ezeket át kell gondolnod, és majd úgy eldönteni hogy mit szeretnél.
Ha majd megírtad mire akarod,akkor tudnánk mit ajánljunk.
Üdv.
szevasztok mindenki!
igazából 1 kérdéssel fordulnék hozzátok. Úgy néz ki összelyön olyan 500E pénzem és nem tudom h. mit kéne venni belőle (mocit persze). Rengeteg tanácsot hallgattam már meg és rengeteg érvet ellenérvet, de még mindíg nem nagyon tudok dönteni. 400ccm alatt semmiképpen nem akarok venni mit tudnátok ajánlani?
Üdv!
Én a Simoról lefüstöltem a Michelin 100/90-16-os gumit.
Öröltünk mint állat!
Útán boltba mondák mennyi az ára! Most egy simsa simo gyumi van rájt.
A sima simo gumikat kegyetlenül nem sajnálom égetem mint állat, duranásig ha belejövök.
Gyüjtök, hogy tavaszal frissen üdén kezdjem a Simsonal a szezont!
Olyan ami egy nőnek kell....

Én még motoron nem próbáltam gumit füstölni...De nem is fogok..
Igazából én is csak picit szoktam, néha az érzés kedvéért, mert nem feltétlen szeretnék idő előtt gumit cserélni.
OCTAVIA RULEEZ
azé nem tom a ti hátsó gumitok nem a legolcsóbb azzal nembizt nekiálnék gumit füstőlni, mert hogy nekem a kroszgumi8E ft azt simán mé ne az aszfalt amúgy is megzabálja.
amúgy meg most lenne jó itt nálunkmotorozni mert a két motoros rendőr sitten van, az autosok meg ugyse érnek semmit az 1,6-os octaviával.