Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na én lépek egy órácskára. ha elmennétek addig (mármint a gép közeléből), akkor mindenkinek boldog új évet!! meg sok, a perverz határait felülről súroló szexuális élményt, meg széle sutat, meg olcsó benyát, meg sima aszfaltot, meg ragasztót a puzzle-hoz!!
Az én párom is megvette a jegyet az elsősorba. Bár ő dokibácsi és bisztos jegyzetelni fog közben
éljen a vizualitás!!!
huhhhhh!!!

Van egy barátom, aki bent állt a szülésnél. A doki megkérdezte tőle, hogy azért van-e itt, hogy elvágja a köldökzsinort? A srác mondta, hogy nem, ő csupán azért van itt, hogy el ne feledje a doktor úr az asszonyt szűkre varrni...
eygébként fiú, vagy lánykutya? és mogyorókrémet használtok?? vagy jutalomfalatkákat? ezek fontosak,h el tudjam képzelni a felállást nem mintha nem jelent volna meg már így is olyan 3-400 variáció a szemem előtt
Igazándiból szerintem nem. Akkor már minden baja van az embernek.
Vazz"! Ki fognak rúgni és kapok egy csekket csendháborításért, mert eladom az egész folyósót...
khmmm.. az,h a szobában, még nem teszi résztvevővé.. bár attól függ, hogyan csináljátok
Hölgyeim és uraim! Éééés tetéééézi!!!
Téged sem kell félteni Te Anyám!!!
Őőőőrült vagy továbbra is!!!
Végülis. Akkor már az is ha szex közben a kutya is a szobában tartoszkodik.
Tényleg! Igaz az, hogy finoman rakva el lehet húzni egészen a kilencedik hónapig a szeretkezés örömeit??
Ja nem késő! Gyermekünk féllábbal már a valóságban,a gyermekem apja új élettársa nem engedi,hogy kettesben maradjunk,ezen a hideg téli napon.

Vazz"! Te morbidabb vagy, mint öt perce ezelőtt gondoltam...
a terhes szeksz is gruppi végülis hárman vagytok, nem, amanda?
Csókoltatlak!!!
Akkorákat tudok röhögni.Tök vizuális vagyok
Már itt volt az ideje, hogy beismerjem...

Egyébkén mindig is az volt a tippem, hogy te nem olyan nő vagy, mint akiket a munkába menet
szoktam látni a Magyar Színháznál, bár azt nem mondom, hogy elhagynám
érted az Esztergályos Cecíliát, de ha csak akarsz, bármikor bevezetünk
e gruppen-sex rejtelmeibe a művésznővel! ;) MÉG NEMKÉSŐ!!!
de inkább ne menjünk bele!!
azért nem mindegy, h melyik testüregből távozott és micsoda
Állati. Ennyi év után bevalod végre,hogy nem csak a szilárd valóságot hozom ki belölrd
családi vacsin feltálalták a meztelenképeket a rántotthús mellé?? tudtam, h nem a megfelelő családban láttam meg a napvilágot
gonosz vagy Lum!!!
Hm.... még a mai napig élénken emlékszem arra, amikor először megláttam
meztelen fotód! Mi sem volt természetesebb, minthogy felpattantam a vacsoraasztaltól, mintha
puskából lőtték volna ki, és ahogy becsapódott mögötte a vécéajtó,
már jött is a minden.
Szegény anyám meg halálra rémült, mert azt hitte, hogy megromlott a
pástétom...