na én lépek egy órácskára. ha elmennétek addig (mármint a gép közeléből), akkor mindenkinek boldog új évet!! meg sok, a perverz határait felülről súroló szexuális élményt, meg széle sutat, meg olcsó benyát, meg sima aszfaltot, meg ragasztót a puzzle-hoz!!
Van egy barátom, aki bent állt a szülésnél. A doki megkérdezte tőle, hogy azért van-e itt, hogy elvágja a köldökzsinort? A srác mondta, hogy nem, ő csupán azért van itt, hogy el ne feledje a doktor úr az asszonyt szűkre varrni...
eygébként fiú, vagy lánykutya? és mogyorókrémet használtok?? vagy jutalomfalatkákat? ezek fontosak,h el tudjam képzelni a felállást nem mintha nem jelent volna meg már így is olyan 3-400 variáció a szemem előtt
Egyébkén mindig is az volt a tippem, hogy te nem olyan nő vagy, mint akiket a munkába menet
szoktam látni a Magyar Színháznál, bár azt nem mondom, hogy elhagynám
érted az Esztergályos Cecíliát, de ha csak akarsz, bármikor bevezetünk
e gruppen-sex rejtelmeibe a művésznővel! ;) MÉG NEMKÉSŐ!!!
Hm.... még a mai napig élénken emlékszem arra, amikor először megláttam
meztelen fotód! Mi sem volt természetesebb, minthogy felpattantam a vacsoraasztaltól, mintha
puskából lőtték volna ki, és ahogy becsapódott mögötte a vécéajtó,
már jött is a minden.
Szegény anyám meg halálra rémült, mert azt hitte, hogy megromlott a
pástétom...
Őőőőrült vagy továbbra is!!!
Vazz"! Te morbidabb vagy, mint öt perce ezelőtt gondoltam...
Egyébkén mindig is az volt a tippem, hogy te nem olyan nő vagy, mint akiket a munkába menet
szoktam látni a Magyar Színháznál, bár azt nem mondom, hogy elhagynám
érted az Esztergályos Cecíliát, de ha csak akarsz, bármikor bevezetünk
e gruppen-sex rejtelmeibe a művésznővel! ;) MÉG NEMKÉSŐ!!!
meztelen fotód! Mi sem volt természetesebb, minthogy felpattantam a vacsoraasztaltól, mintha
puskából lőtték volna ki, és ahogy becsapódott mögötte a vécéajtó,
már jött is a minden.
Szegény anyám meg halálra rémült, mert azt hitte, hogy megromlott a
pástétom...