Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Például mitől függ?
Gondolom az utazás a legrosszabb neked nem hinném hogy a társasággal lenne gond .
Köszi és Jobbulást neked
Én éves szinten 16-17 ezer km-t megyek. Ezért egy ilyen 450-s túra nem vészes ha belegondolsz 1,5 tank benzin, vagyis 6.500 - 7.000.- körül van. Ja és új tájakat látok (ez lehet szép, meg "csúnya" is rossz utakkal)
A Beszkartos estek sokmindentol fuggenek, de egyszer biztos lemegyek...
okok,de ha nekem lenne pènzem egy 450-kmes ùtra, akkor nem ezen az ùtvonalon mennèk...mondjuk most van is pènzem, csak mùlthèten vettèk ki a mandulàmat, ùgyhogy idèn ebbol màr nem lesz motorozàs :(
de neked jò utat!
. rég láttalak
Remélem lassan Te is lejösz a Beszkártos estékre
Nem is a táj miatt. Csak hogy "kipipáljam" ezeket az utakat is. Addig nem mondok véleményt rólla míg nem mentem arra. Ezért meg kell néznem
Nem mondom h nem mennek enis szivesen...de a motorom jelenleg nem alkalmas ra, en meg aztan plane h ilyen messzire menjek :) De azert neked jo turazast :)
nem èpp a leglenyugozobb tàjak
ùgyhogy az èn szìvemet nem fàjdìtod
Csak hogy itt is fájdítsam a szívetek .

Ha valakit érdekel...!?
Holnapra (szombaton 10 27.-én) ezt "tervezem"

Bp. 7-s úton Siófok - 65-s út Iregszemcse - Nagykónyi - 61-s útonDombóvár - 611-s Sásd - 66-s Pécs - 6-s Kakasd - 65-s Zomba - Tamási - 61-s Dunaföldvár - Solt - 51-s Bp.

Ez kb. 470 km

Az IDŐJÁRÁS talán "kedvező" lesz
Ide nem kell......Köszi Tgyene! Majd letöltöm onnan.
Lojzi!
Nem ....Nem ráncosodik....MÉG!
Szabolcs!
Igen!
Tomato!
Remélem nem kezdett ráncosodni a motorod?
Hali!
Képek az MT-n az egyébben. (20 db)
Ha lesz időm (és energiám) tőttök ide is.
Csak nem a közös ismerősünké?
Ja megjött Kozmax meg 1,5 óra alatt (mivel felfogatást meg csövet kellett gyártani, mert ez még az FZS-re volt jó) "Összedobta"
Persze a segítségemmel
Ja az a szürke?
Az egy "vitrin" motor
Gratula! Ezek szerint megjött a gyűrű.

Ez a probálkozás a második képen a nitro beszerelése miatt kellett?
Hoppá! A lebukás. A szürke Viffer a háttérben kié is?
Ezúton köszönöm Kozmaxnak a segítséget a dob (BOS) és a felnicsík felrakását
- a gyári dob
- próbálkozás
- Így sikerült a BOS
- Szintén a végleges
Nagyon bejön nekem ez a beton téma csak köv alkalommal nem fél beher lesz benne hanme egész
beszéltem vele. Igérte hogy a napokban felrak néhányat
Ezt tőle kellene kérdezni.
És a fényképek? Úgy tudom Tgyene vitt masinát
Annyira azért nem ittunk sokat. Sőt cigizni sem cigiztünk sokat. Viszont volt lapcsányka.
Meg jó hangulat.
Chris elmondása szerint idén 10e km-t gurult, főleg városban... Szóval a csúnyafejidomos hájperpróval felszerelt motorja megvan még...
Hallom lent volt MotoChris is.....mi van vele. Eleadta már a "motorját" (hondáját)?
De gondolom ittatok helyettem is Fényképeket nem csináltatok? meddig voltatok?
Érdekes volt az a beher.