Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg ilyet
http://www.drbike.hu/cikk/0740/378230/a_boxerek_1.htm

ilye
t veszek :o)) egyszer majddddddd
Jó napot....
Gondoltam kicsit felrázlak titeket
Tervbe van véve a "kályhacső" csere, de még kiélvezem a CSÖNDET.....szeretem ahogy lágyan búg a fülembe, bár a Schuberth sisakban azt se hallom.
Remélem a kidörrenőt legyűröd rola mielöbb külömben pöpec,amugy ha hozza a régi bandit erejét akkor nagyon ütős gép lehet,csak sajnos az elvesztette a povert amikor melegedni kezdett,amugy kinyirhatatlan konstrukció volt.
Te vagy a főszerelő a kollégát meg tanítsd ki a mesterségre
Nem kellet volna enyiszer visszajönnie,ha a kolegám rendes munkát végez elsőre!
Hát ha ennyiszer kellene visszavinnem szakszervízbe én is elbizonytalanodnék a blokkal kapcsolatabn. De örülök neki, hogy megoldottad
Köszi!
POHI!
Azt a motort jól ismerem,mert sajna a kolegám után kellet dolgoznom. Gyárilag 1 gumi gyűrű rosszul volt beszerelve amit nem nézet meg.Ez gáz de megcsináltam és nállam semmijen megállás nem volt terhelésen 1350-1900 as fordulat szám között.Szerintem a sok macera miatt akarja ki cserélni pont 1 olyanra ami használhatatlan 3000 alatt,ráadásul évi 2 blokk minimum jár nálunk!Ugyhogy jó kis csere lesz gratula hozzá!
Miért ne?
A paradicsom is piros
Ok. De legalább ne bordót vettél volna
Na szevasztok!
Nem ....nem vagyok beteg, hogy Suzukit vettem. Egyszerűen erre volt pénzem.....
Ha nem válik be akkor lecserélem. Eddig viszont nagyon tetszik. Ma gurultam vele 400-t és nagyon bejön . De a puding próbája az evés. 1 év múlva majd többet mondhatok.
Azt sajnálom, hogy a 2007.09.17.-én lévő mersz napról nem találok képeket a gixeres oldal kivételével, pedig ott a supercorsa nagyot alakított, karcolt a lábtartó rendesen........
Folyamtban volt
Helló Tomató! Grat a géphez! Remélem beválik neked!
Ez így igaz...

Tarka feküdtél?!? Mesélj miét is...

Tasi
Csak azt lehet megelőzni ami előrébb van . .
innen úgy néz ki,mintha a gixer előrébb lenne.
vagy tolattatok?
A második mondatodat aláírom.
Annyira, hogy ez lassan az összes többi kategóriában is igaz. A jelenlegi palettán (0km-es moccok, mind a 4 japán) egyedül talán a TDM az, amiért pénzt adnék.

Najó, talán az FZ1S-ért is, de azért meg bazi sok pénzt kellene adni, az alapján amit olvastam/hallottam róla eddig. Újra kellene írni a gyújtásprogramját, kipuff csere.
Megnézek pár torrentről leszedett filmet. Mindenkinek ajánlom a kaptár 3-at, jó volt. Búcsúzóul egy gixer előzése
Nem tetszik. A 600rr inkább, a mostani nagyon fehér-feketében a régebbi meg piros-kékben. Nah meg a régi 1000-es piros-kék-fehérben. A 2003-2005-ös évben elég szép mocik jöttek le azóta meg annyira felül akarják űberelni magukat, hogy okádék kinézetű vasakat csinálnak, kivéva a yamaha, ez tény.
Pedig a Blade azé" nagyon ott van. Sokkal barátságosabb mint az összes versenytársa (nem olyan erős? kit érdekel, hogy 175 vagy 180 LE? lol).
Az egy hosszú történet, meg füveztem, kokóztam, heroint nyomtam be az speed mellé és nagyon berúgtam az 1 liter whiskey-től......lehet igaz sem volt...
Én a célegyenesben néhol már gyengének éreztem