Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot,jó húzkodást all!
nagyon wóóóótttüüüünnnnööööös a mai nap a mocizásra!
Remélem mindenki jól van ma és húzzátok neki amikor lehet!
Valahogy sejtettem
neeem....majd mögötted megyek:D:D De ha nem jön senki, akkor másik utvonalat tervezek....:):)
egyenlőre semmilyen lámpa nincs benne...:)
es E-s lampak vannak benne?
A határőr a határátkelőhelyen, majdnem ugyanazon jogkörökkel rendelkezik mint egy rendőr. A határátkelőn kívül pedig abban különbözik, leginkább, hogy nem helyszínbírságolhat sok mindenért, ezért kapásból feljelent ......
hát de a pályaidom az fekete... vagy lehet h most fehér lesz. a moci meg piros kék.... na mind1:)
Esztergomnál nem is kérik el soha, de legutóbb Parasapusztánál mentünk át, vagy hol.
Ott a határőr pasi beszaladt a személyimmel, megnézte a számitógépet, aztán kijött elkérni a forgalmit. Esztergomnál "silányabban" melóznak
Ezt nem értem Ha a pályaidomot olyan színű, mint a forgalmidba bejegyzett szín, akkor miért kötözködne?
Nekem a forgalmimban szürke-fekete szerpel, és piros gépen csücsülök Na, ez már komoly
egyébként meg határon mióta kérik el a forgalmidat?
ez most érdekes... és ha én pályaidommal furikázok és megállít a rendőr akkor azért szivathat... mondjuk ha már megállít pályaidommal akkor az a plussz egy dolog a sok mellett nem mintha sokat számítana
Ha mennek külföldre, az nekem nem jó. Nem jelentettem be a színváltozást,és necces lenne a határon átmenni.
Kozmax azt írta, hogy neki 2 1 napos guriga, majd meglátjuk mikor hogy merre meddig.
Szép lesz Úgy lemaradok Gemini mögött, mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva
De, nem adom fel....
akkor eddig 2 ember indul biztosan: Te és Bééb.
Egy hókotró géppel szedték le, majd vitték el a kocsit
Jóreggelt!

Balatonos hepaj, 04.29-én, vasárnap:
1.: Gemini
2.: Bééb
3.: TJ+Tünci (feltéve ha...)
4.: Tarka--- csatlakozik útközben...:D
5.: kykee--- csatlakozik ütközetben:D
6.: Borsoka--- Lehet hogy jön, lehet hogy nem jön ;)

gondolom nem maradtál le semmiről!
Rossz reggelt
Emiatt szívtam megint, hülye autósok: http://www.fn.hu/index.php?id=...
Direkt felborul a villamossínen, csak hogy ne tudjak pontosan beérni
lehet,hogy ez még tetszene is neki.

(Jó reggelt!)
szasz "bumbunyak"

majd téged is jól felír valaki
Joreggelt bumbunyakok!

Asszem en is megyek jovo vasarnap, de persze feliratkozni nem merek
a vegen meg nem megyek es akkor majd jol kikapok
ugyan nincs itt senki,azé" jóccakát!
nem az csa(ta)lóóóóóóóóóó