Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó,én igyekszem nem útban lenni,és mindenkit megelőzni.
2 sávos út, egy oda, egy vissza (nevezzük az egészet a budai alsó rakpartnak):
- lenyomnak
- rám jönnek
- index nélkül bevág elém
- 70-es táblánál döcögök 80-nel (kurva szar az út, pattogok mindefelé), autós barátom rám mászik, nyomja a dudát, hogy "mennyéééááágyorsabban", maj dofja magát, és legalább 120-szal megelőz.

Itt nálunk örültek háza van. Pl. az indexet NEM ismerik...
"Jó" neked!

Engem a hazaút (5.5 km) alatt átlagban 3x akarnak fellökni (sávot vált) 1-2 bevág elém aztán nagy fék,
1x letolnak hátulról.... és 2-3 kikanyarodnak elém amikor abszolút közel vagyok már....

Szentendrei út....
pesten még én sem ijedtem meg.
azt a helyet sosem bántanám!
Megyek mert javítás van és azt igértem hogy kész lesznek a telik!A találkozási pontra vissza kell érjek a megjaívtott mobilokkal a piazzához 13:15re!
hi all!
Hát nem t"om. Nekem eddig csak 3 hűhám volt Pesten, ebből 2 volt szándékos, az egyiknél integetett a hülyéje, hogy bocs, nem vett észre.
csak ne otthon csináld!
Sisakban ne köpködj!
én is csak a Levy jött egy fél órára ki!
Most már nem csak lökdősődni fogok,hanem rúgom a tükröt,ütöm az üveget és köpködök!
és tennap 1edül voltam.
Hááát, pesten 100 méterenként megtörténik.
Ha megállnál minden autós miatt elmagyarázni neki, hoigy milyen f*sz, akkor sosem érnél oda ahová indultál.
írtam a gsrbe,hogy miért.
háágyóóó de tegnap seee híítttáááá eee?!
akkor ez nem csak nálunk helyi látványosság.
hülye vagy.mondtam,hogy má gyere oda majd a időponton,ahol szoktunk,a piazzának.
Kb. ugyanez történt velem is vasárnap este Tüncivel: megyek Ecséden utolértem egy fekete Polot, megy-megy, nem hagyja leelőzni magát, okés, beültem mögé, hogy jó akkor menjünk, erre fék. Elmegyek mellette érre ráb.szta a távolságit. Erre én fék, intenzív lassítás. Végül nem álltam meg, mert asszony türelmetlenkedett, hogy menjünk már. Mivel fáradt voltam (...) jobb is, hogy így történt, mert lehet, hogy el kellett volna ásnom utána azt a faszkalapot...
oké,de nem írtad hogy én is veletek tarka eee?nem erőltetem magam rátok ha nem akarol egy műanyagmotorossal gurulni!
HIBATÁSOS? akkor érthető,miért hibázott,te meg lökdösődöl? ejj,milyen vagy.
Nem úgy kell?
Más nem így csinálja?

Te sem panaszkodhatsz, amikor a végbéltükrözést megcsináltad magadnak!
Mondjuk ez TOLED nem is meglepo...
Mennem kell a rendőrségre!megböködtem a fattyúját!
Bemondja hogy ő már 47 éve vezet és hibatásos söfőr,üvöltök vele,hogy akkor add le a jogsidat gyorsan mert az ilyen fas..pók miatta haltak meg a barátaim!aztán szó szót követett a felesége sipákolt én meg lökdöstem,stb...
Mondanom sem kell hogy hajnali fél 1 ig mociztam az idegtől!
rádnézve,ez hihető

a fogadat is magadnak csinálod?
bemész,kihúzod,leteszed a pénzt,és kimész.