Bééééb!
Felszólitalak a kressz nembetartására!
Azzé mert!:-ha szabályosan közlekedsz,mint motoros MEGHALSZ!
Én azt vettem észre manapság,hogy amikor kressz szerint közlekedem Budapesten,akkor jönnek az autósok,és elnyomnak,és az életemre törnek percenként többször is!
Azóta megyek a sorok közt 120-al,és szarok rájuk!
Minden idegszálam az összpontosításon van,és állandóan a reakció időmet tesztelem!
Idáig sikeresen.......
Vigyi magadra Béééb,és ne hagyd,hogy elnyomjanak!
Pusza:én!
Legalizálni kellene a sorok között el dolgot, ahogy Európa többi országában, kevesebb félreértés volna és az ilyenek azonnal büntethetők volnának. Teszem azt a szabálysértéshez azonnal párosulna egy veszélyeztetés is (...), annak már van büntetési tétele. Mondjuk előszőr még kapna egy felfüggesztettet, de 2. alkalommal már mehetne a futkosóba...
Nehezen kivitelezhető. Legalább 2en kell lenniük, 2en városban motorral meg csak szabsértéssel lehet közlekedni, hogy el is kapja ezeket.
Azonkívül meg kell oldani, hogy pikk-pakk jól láthatóan rendőrnek nézzék őket, és ne csak simán meg akarja őket ölni a fasz, amikor meg akarják állítani...
Viszonlag magas az ingerküszöböm, ha BP-n motorozok lélekben fel vagyok ilyenekre készülve.
Sajnos benne van, hogy prédaként kell közlekedni, menekülőutat nézni, szóval egy idő után már fel sem veszem.
A gond inkább az, amikor a másik megoldást választod, és az inkább én legyek a pofátlan címszóval mész (ha csak én ülök a motoron akkor ez elő tud jönni könnyen) - ilyenkor van a 60-70-nel két sor között effekt. Ez csak azért gond, mert ilyenkor szuperintenzív üzemmódban kell létezni, gyakorlatilag 360°-os látószöggel kell közlekedni - fárasztóóó.
csak nem tied a fonott kistaska a kep hattereben?
Inkább a sisak!
...legalább ennyire legyen bogaras a tiéd is minden nap!
Céééppp vagyol!
Rajtam már a fodrász sem segít sajna!
És azt semmivel sem lehet kezelnyi!Csak mocival!
Felszólitalak a kressz nembetartására!
Azzé mert!:-ha szabályosan közlekedsz,mint motoros MEGHALSZ!
Én azt vettem észre manapság,hogy amikor kressz szerint közlekedem Budapesten,akkor jönnek az autósok,és elnyomnak,és az életemre törnek percenként többször is!
Azóta megyek a sorok közt 120-al,és szarok rájuk!
Minden idegszálam az összpontosításon van,és állandóan a reakció időmet tesztelem!
Idáig sikeresen.......
Vigyi magadra Béééb,és ne hagyd,hogy elnyomjanak!
Pusza:én!
Fényképet!
Léccciiiii!Naaaaaaa.....!
Képzeljétek bent volt a fodrász,és nem nekem kellett a hajamat megcsinálni,amugy is csak festette, vágás nem volt:D És most csudacép vagyok
Azonkívül meg kell oldani, hogy pikk-pakk jól láthatóan rendőrnek nézzék őket, és ne csak simán meg akarja őket ölni a fasz, amikor meg akarják állítani...
Sajnos benne van, hogy prédaként kell közlekedni, menekülőutat nézni, szóval egy idő után már fel sem veszem.
A gond inkább az, amikor a másik megoldást választod, és az inkább én legyek a pofátlan címszóval mész (ha csak én ülök a motoron akkor ez elő tud jönni könnyen) - ilyenkor van a 60-70-nel két sor között effekt. Ez csak azért gond, mert ilyenkor szuperintenzív üzemmódban kell létezni, gyakorlatilag 360°-os látószöggel kell közlekedni - fárasztóóó.