Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg jó lett, grat!
szevasz "kitagadott"
csak nem tied a fonott kistaska a kep hattereben?
Segítsetek!Keresek egy frissen lopott suzukit 1300 sviftet! KHV-716,grafitszürke!Köszönöm.....
!
Inkább a sisak!
...legalább ennyire legyen bogaras a tiéd is minden nap!
Mert?! Nullásgép,azt elvan intézve....:P:P
köcceeee

Céééppp vagyol!
Rajtam már a fodrász sem segít sajna!
Tessék a kép: Báár igy nem láccik, h milyen jó lett....
Ha a sisakom nincs rajtam...akkor betegesen elvonácci tüneteim vanódnak!
És azt semmivel sem lehet kezelnyi!Csak mocival!
De milyet Baba?Addigra tönkre megyen az gyönyörű fridzurád!
Jó...majd kaptok képet..... sisakot nem vettem se fel,se le....vasárnap óta nem is láttam.....majd holnap :D:D
Bééééb!
Felszólitalak a kressz nembetartására!
Azzé mert!:-ha szabályosan közlekedsz,mint motoros MEGHALSZ!
Én azt vettem észre manapság,hogy amikor kressz szerint közlekedem Budapesten,akkor jönnek az autósok,és elnyomnak,és az életemre törnek percenként többször is!
Azóta megyek a sorok közt 120-al,és szarok rájuk!
Minden idegszálam az összpontosításon van,és állandóan a reakció időmet tesztelem!
Idáig sikeresen.......
Vigyi magadra Béééb,és ne hagyd,hogy elnyomjanak!
Pusza:én!

Fényképet!
Léccciiiii!Naaaaaaa.....!
le se vette,azt festette a fodrász!
Felvetted azóta a bukód?
Na halihó!
Képzeljétek bent volt a fodrász,és nem nekem kellett a hajamat megcsinálni,amugy is csak festette, vágás nem volt:D És most csudacép vagyok
Azt mi nem érjük meg szőrös fejjel!
Legalizálni kellene a sorok között el dolgot, ahogy Európa többi országában, kevesebb félreértés volna és az ilyenek azonnal büntethetők volnának. Teszem azt a szabálysértéshez azonnal párosulna egy veszélyeztetés is (...), annak már van büntetési tétele. Mondjuk előszőr még kapna egy felfüggesztettet, de 2. alkalommal már mehetne a futkosóba...
Nehezen kivitelezhető. Legalább 2en kell lenniük, 2en városban motorral meg csak szabsértéssel lehet közlekedni, hogy el is kapja ezeket.
Azonkívül meg kell oldani, hogy pikk-pakk jól láthatóan rendőrnek nézzék őket, és ne csak simán meg akarja őket ölni a fasz, amikor meg akarják állítani...
A rendőröknek kellene civíl motoron járőrözniük.civílben.
ijesztő
Vajon szerencsés vagyok, vagy ennyire ilyesztő?
és én sem,sőt egyenesen élvezem!
Viszonlag magas az ingerküszöböm, ha BP-n motorozok lélekben fel vagyok ilyenekre készülve.
Sajnos benne van, hogy prédaként kell közlekedni, menekülőutat nézni, szóval egy idő után már fel sem veszem.
A gond inkább az, amikor a másik megoldást választod, és az inkább én legyek a pofátlan címszóval mész (ha csak én ülök a motoron akkor ez elő tud jönni könnyen) - ilyenkor van a 60-70-nel két sor között effekt. Ez csak azért gond, mert ilyenkor szuperintenzív üzemmódban kell létezni, gyakorlatilag 360°-os látószöggel kell közlekedni - fárasztóóó.
jó étvágyat.