17:15 körül lemegyek almádiba,tomival tali,és nosztori picit.max 2-3 szor fel le.
kamerázni kéne,Dino csinálja az on-boardom (vagyis én csinálom,ő csak összevágja).
Tegnap voltam arra és elég dúrvát mentem a Levyvel és a cbr 600 rr!
De ma is mennem kell és átadom minden képp!Intézem a közütkezelőnél a siremléket a 71esre!
Beszól az ember sok veletek motorosokkal a gond!
Kérdezem miért?Az autósok tök normálisak?
Tegnap éjjel fél 12kor még felitrta egy wartbúrgos a rendszámomat mert rávillogtam,hogy ne menjen már át a záróvonalon a fele autóval a Szentkirályi kanyarban!Erre rámrántja a kormányt mikor leelőzöm!
A Vikivel voltam és nem egyedül!Aztán Almádiban megállitottam leszáltam a kutyuról és.........
ott leszünk,gyere.
Az is írd le, az a legérdekesebb!
nem láttad a haját?
kamerázni kéne,Dino csinálja az on-boardom (vagyis én csinálom,ő csak összevágja).
Remélem ha mindenki így csinálja majd egyszer,akkor nem lesz gond az utakon!
A hajvágást ne kezd el egyedül magadon....
De ma is mennem kell és átadom minden képp!Intézem a közütkezelőnél a siremléket a 71esre!
Beszól az ember sok veletek motorosokkal a gond!
Kérdezem miért?Az autósok tök normálisak?
Tegnap éjjel fél 12kor még felitrta egy wartbúrgos a rendszámomat mert rávillogtam,hogy ne menjen már át a záróvonalon a fele autóval a Szentkirályi kanyarban!Erre rámrántja a kormányt mikor leelőzöm!
A Vikivel voltam és nem egyedül!Aztán Almádiban megállitottam leszáltam a kutyuról és.........
Én meg most lépek fodrászhoz...
Jók legyetek! pussz
du.lemegyünk Tomi barátommal.
Mi a pálya? Ha gurulsz, látogasd meg a "nosztori" részt és add át üdvözletem az ottani aszfaltnak!
Neked is, jó motorozást,és vigyázz magadra! Meg mindenki más is aki ma megy gurulni....