Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te tudod milyen drága egy pelenka?
A oktatás része: 6 éved van arra, hoyg kigondold, hoyg hova járjon a csemete, de addig...
Meg több kanyart kellene megnézni.
2 napos nem lesz, meggondoltuk magunkat Inkább a szállás árát is elmotorozzuk, ez a legegyszerűbb.
Nekem tetszene, ha a szombati Balatonos túrát megismételnénk, nagyon szép arra a táj. Bár lassabb tempót kellene diktálni
2 napos motorozás lefújva.
Viszont kanyarogni elmehetnénk valahova (1-1 nap).

Május 1. meg Madaras - he érdekel.
Válaszoltam.

Baba téma: túlságosan borúsan látjuk mi ezt a dolgot, azt hiszem. Régen is neveltek gyereket, akkor sem volt kolbászból a kerítés. Az anyagi vonzatán kívül engem jobban érdekelne az oktatás része a dolognak - elborzaszt amit a mai iskolákról lehet hallani...
leveleke a ket napos motorozasrol?
jol hangzik, emesztem a dolgot
Küldtem neked emilkét

Hááát, ez a "lebabázás" dolog sem egyszerű: kell hozzá egy pasi , meg még sok minden. Én is talán olyan 30 éves korom körül látom valószínűleg, addig kizárt
Jaaaaa, hat en ugyan nem aggodok.
amugysem erzem magamat meg felnottnek
Madonna 35 éves korában szült előszőr, szóval para stop.

Póriasan: hö?
Hű, gondolom mit gondolhatott...
ijedt* - hű bakker, ennyire fáradt vagyok?
meg 9 honap...
kizart, h 30 elott szulok egy gyereket
motorom mar van, de az nem emiatt
Már semmi baja, csak a karbival volt gond. Minden más szuper Még a hangja is valahogy másabb volt, vagy csak régen hallottam (mármint Picurkáét)
Azt a hülye sztendert mindig elfelejtem "felcsapni", aztán csodálkozok, nem indul be Aztán a 3. inditás előtt rájöttem, h mi a baj, és ezzel párhuzamosan Kozmax kiabál kifelé, hogy szteeenderrr
Tudok én
"Nemsokára" - na akkoriban nem szeretnék a közeledben lenni... Nekem is nagy krízis volt, vettem egy motort a nagy ilyedtségben...
Figylemes anyuka vagy! Doktorbácsi mit mondott?
Ne kapkodd el, nem eri meg!
en mar csak tudom
meg mindig nem nottem fel, pedig nemsoka 30 leszek
Picurka ithon van, már nagyon hiányoztam neki Gurultunk ma 30 km-t, kettesben, és megetettem, aztán pancsolt, most pdig alszik
lassan...
te de micsoda maki vagy
na de mindegy, a jelek szerint te is felnosz lassan
Jól van, de eddig 18-as karika miatt nem nézhettem meg őket...
Jaaaaaaaaaaaaaaa, azok ezer evesek
azt hittem tudsz valamit, amit en nem!
iwiw
tesseeeeeek?
Szia Borsó!

Jók ezek a cicikitevős képek!