2 napos nem lesz, meggondoltuk magunkat Inkább a szállás árát is elmotorozzuk, ez a legegyszerűbb.
Nekem tetszene, ha a szombati Balatonos túrát megismételnénk, nagyon szép arra a táj. Bár lassabb tempót kellene diktálni
Baba téma: túlságosan borúsan látjuk mi ezt a dolgot, azt hiszem. Régen is neveltek gyereket, akkor sem volt kolbászból a kerítés. Az anyagi vonzatán kívül engem jobban érdekelne az oktatás része a dolognak - elborzaszt amit a mai iskolákról lehet hallani...
Hááát, ez a "lebabázás" dolog sem egyszerű: kell hozzá egy pasi , meg még sok minden. Én is talán olyan 30 éves korom körül látom valószínűleg, addig kizárt
Már semmi baja, csak a karbival volt gond. Minden más szuper Még a hangja is valahogy másabb volt, vagy csak régen hallottam (mármint Picurkáét)
Azt a hülye sztendert mindig elfelejtem "felcsapni", aztán csodálkozok, nem indul be Aztán a 3. inditás előtt rájöttem, h mi a baj, és ezzel párhuzamosan Kozmax kiabál kifelé, hogy szteeenderrr
Tudok én
A oktatás része: 6 éved van arra, hoyg kigondold, hoyg hova járjon a csemete, de addig...