Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam iwiwen,nagy olasz autó rajongó vagy.
én egy olasz-autójavító-intézetben vagyok felügyelő,smasszer!
Már regiztem magam, max. letiltanak, vagy törölnek
Ha átmész a rostán!
Ezt az MT01-es oldalt nézik a többiek? Beírom oda is
Ötlet jó, szólni kellene a hardcore-nak is.
Teejay, most néztem a naptáramat, lesz megint egy 4 napos hétvége.
04.21-én (szombat) melózni kell, aztán április 28-29-30 és május 1. szünnap.
Kellene csinálni egy 2 napos gurigát, de itthon, mert a határon nehezen tudnék átmenni a színem miatt
Ritkán irogat! Velem szokott jönni Beszkártba általában,.... kedves rendes aranyos csak el ne higyjétek róla!
most mondja a rádió, hoyg HELIKOPTERREL terelik a kiszabadult nyulakat
Nyúlpaprikás?! Hm... Pikánsan szeretem.
Gino jól csinálta, csak párszor kellett a fékhez nyulnom, amikor túlságosan rátok csorogtam, vagy forgalmi akadály volt.
Ma a nyussz pörköltre való jönne össze M1en elszabadultak az ugrifülesek.
Én meg nem győzöm hangsúlyozni, hogy ezt a saját gépemmel képtelen lettem volna követni
Bár ha én vezetek akkor nincsen izomlázam.... De a tanknyuszi szereptől elszoktam
Ja és tegnap majdnem összejött az őzpörköltbe valő... Bambi az úton tengett-lengett.
Kínai, Ákos, R6 nem ismerem ... egyéb ismertető róla?
Nekem összejött a cirka ~600 (596, ha jól emléxek), picimnek 72 km-rel kevesebb.
Ő a végén már érezte a hátsóját, nekem nem volt gáz - attól eltekintve, hogy estefele már a sisakba ordibálta, amikor egy-két faszkalap miatt a féket kellett használni... Szóval én csak inkább türelmetlen voltam, meg úgy generál kimerült a végére.

Egyébként nem volt akkora durvulás, elég benzintakarékosan sikerült menni a legdurvább 5.7L volt 220km-es szakaszon, 2 személlyel ez sétatempó. Viszont nagyon élveztem a tegnapi napot, barátságos kis kirándulás volt.
Nem kinai kajéárt! Hanem az R6os kianiért, másnéven Ákos csak akkor mindig vitatkozik magával! Szóval így már picit nyomósabb az érv?
Móvárra kínaiért Tegnap mi is mentünk egy Móvár-Esztergom TT-t, benzintakarékos üzemmódban
Ha jól emlékszem, bő 500 km-t mentetek, ami két személyyel azért nem piskóta

Ekkora távnál, már fészkelődni, nyújtogatni szoktam magam a motoron, ami két személynél már nem megy. Barátnőd, hogy érezte magát?
megszokás kérdése.először én is majdnem meghaltam 15 kilométerenként,mára már nem gáz a 220km 1 seggel. (azé csak ennyi,mert meg kell állni tankolni)
Hi mindenki.
82-esen? Vp-Győr között mociztok?
A motor kitűnő, ez tény, viszont az én "lób...ó" ( ) méreteimmel pont a vállamra kapom a szelet. Igazából nekem már 140-nél érdemes hasaslnom, mert dulva... Ja és ketten ültünk rajta, szóval nem nagyon lehetett okoskodni, hogyan helyezkedjünk: egyenes derék, "oszt hali". 180-nál ez nem ideális...
csak a szokásos év eleji rutin-csere, meg egy karbiszinkron
Hali!

Neked kitűnő motorod van, hogy fáradtál volna el

Rendes kis karikát csaptatok, jó lehetett.
Nem volt vészes kb. 50 motoros lehetett fent egyszerre, de legtöbben ettek, ittak. kb. 10-20 motoros járkált fel le. Mi mikor felértünk mentünk 2-3 fel-le-t, aztán ettünk és jöttünk haza, mert éjszakás voltam és be kellet érni időre. Vittem egyik ollégámat utasként, gyakoroltam a Zakopane-i túrára