Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokan voltak a Mátrában? Én szombaton a 82-esen voltamk, alig volt valaki (relative) Tegnap meg Lepencén ott se volt szinte senki. Ahogy elnéztem a környéket minden motoros a vendéglőket/gyroszosokat szállta meg
Mi az olcsó és veszélyes ringen voltunk tegnap vagyis a mátrában. Most megyek és letakarítom a motort, mert csak egy nagy bogárhalom az egész.....rohadt kamikaze-k........nem tudtak meglékelni , bár egy darázs aminek a hátából megmaradt egy 2x1 mm-es darab rögtön az 5.km felé totálisan betakarta a sisakpleximet......be is lassított rendesen
Tegnap este én is elfáradtam a végére, arra számítottam, hogy nekem is fájni fog minden mozdulat ma, ehhez képest friss és üde vagyok. Hiába na, a motorozás revitalizációs hatása a lélekre a testnek is jót tesz...
3-4Mb-os képekből csináltam 300kb-os képeket, szerinted mennyit romlott a minőség?

Egyébként a te képeidről világít a CCd összes előnye és hátránya.
Dehogy szegének......"elfogni és bekasznizni mind" "aztán halál rájuk"
Kozmax mit csináltad a lovadon?

Szia Karmi!
pedig a fotoapparátja nagyon komoly kinézetű volt!
szegény nyuszik......:D
Jó reggelt mindenkinek!

Egy nagy-nagy van a képemen a tegnapi motorozás óta.

Aki esetleg nem tudná, egymás után mentem (a kedvesem kérésére) egy XVS 1300-as chopperrel, majd egy R6R-rel. Mindkettő nagy elmény volt, az első inkább neki, a második inkább nekem. Képeket otthon hagytam, de majd lesz illusztráció is, ahogy Ares full bőrben ül a chopperen.

Jó volt a Yamaha tesztnap, köszi mindenkinek, különösen Kozmaxnak a motorom átszervizeléséért és finomra hangolásáért.
Komolyan mondom, ez a nap híre: http://www.fn.hu/index.php?id=...
Kimennék megnézni, ahogy a zsaruk nyuszikat kergetnek 5000 db tapsifüles szerteszét szaladt
Nekem is kicsit fájdogál a hátam-vállam......de mindjárt megyek Jógázni,remélem az egy kicsit segít rajta....vagy ront:S :D:D
Mármint karom
Jaaaaj, ne is monddd A nyakam, a vállam, a hátam, a kezem... izomláz a köbön
Elfáradtál a tegnapi hátulülösmotorozásban?
Jó reggelt Hulla vagyok
Jóreggelt!

TeeJay: Jók a képeid....de nem jobbak az enyémnél :P
haliho!
en tegnap osszeismerkedtem a kromofaggal es festeket kapartam az erkely racsarol.
a szezonbol meg sok van, fogunk meg talalkozni
Azért nem mentem (persze a lassúságom mellett....... ) mert kinaiért mentem Mosonmagyaróvárra és onnan jöttünk szépen hosszan vissza! Már korábban megigértem neki mint ahogy megtudtam a túrátokat.....na de majd legközelebb....
Sziasztok Lányok!

Jöhettetek volna tegnap ti is, nem volt csapatás (annyira ) és rengeteg új arc volt (nekem).
Jó reggelt! Tegnap nekem is megvolt kb 400 km a magam lassabb tempójában...! Na de akkor is jó volt! Főleg, hogy ma reggel is motorral jött be....először!
Joreggelt!
Ok, jó étvágyat!
Lépek én is......