Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor jo ejt mindenkinek holnap talizunk..
ha mindenki eljön aki jelezte,leszünk páran
Van már gummád ember? Ha nincs, ugorj be reggel 8-ra Kozmaxékhoz (nyílt nap van), tetess fel egy pár újat, aztán gyertek ti is!
1 nap alatt megvan,körbe megyek, úgy annyi
Jó 8!
Az egy kellmes túra :) Körbe az országban.....
jó éjt!
Azon már én is agyaltam
Sajnos mennem kő, jo éjt mindenkinek
jóóóóóóóóó lenne!
de lehet hogy meg kuldok neki egy sms-t hatha megtudja kikkel megyek lehet hogy o is csatlakozik....
nekem eu-s,balkános eu-s.
házi gravír E betűvel!
hát ja,ez az ő világa ahogy mondtad,de nagon szeretjük,jó srác
szécsény innen 1200 km kb.
Nem is
Kérek minden műmájert csak EU-normás dobot használjon a kisgyerekek és öreg nénik erdekében,akiknek zavrhatja a pihenését a hangzavar
+nem tudják nézni a TV-ben a Genyesundorítóseggnyaló korcsojázós műsort a TV-ben,meg a dagadt Liptai Kurvudiát
szekesfehervar.nem tavolsag sajna nem jon ma volt nekik nagy ,,stritfikter bemutatojuk ujjabban csak az az o vilaga megorult.......
lógok neki 4 db lapkatartóval,de lehet akkor visszfelé fehérvárig megyek veletek,és bedobom neki.
ő nem jön?
messze vagy te tőlem!
koszi a lehetoseget a dobot szokni kell az ismeros nem mas mint ,, boborjan,, kollega
Megjegyeztem a motorodat kiscsákó
fut majd mellette,és odébbtologatja a bólyákat?

csak gonoszkodom.
Szia Mara...!

Ha a bólyákkal van baj ők tudnak segíteni:

Motorosképzés

Öhler Tibor tartja az oktatást. Nekünk rendőröknek is ő tartja és nagyon jól csinálja. Ha én meg tudtam tanulni a 300 kg-os Diversionnal egyhelyben forogni akkor neked is sikerül egy kisebb géppel. Akit érdekel és esetleg hasonló problémája van (én is estem-keltem párszor kezdetekben) az keresse őket. Elég elfoglaltak előre kell bejelentkezni és kapsz egy fix időpontot.
akkor mögöttem sem fogsz szívesen jönni!
Kizárt...hogy ilyen dobbal közvetlenül előttem menj...
Nem csapatás lesz, de ha gondolod gyere hezita nélkül.