Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

állítsd át az anyóst,hogy rúgásra induljon szombat helyett vasárnap!
Nekem szombat és vasárnap is dolgozik a mama, de a szombatot lehet eltudom kunyerálni és anyós vigyáz a gyerkőcre......amúgy meg én és közben hallgatom a motorokat amik Szentendre felé elhúznak majd vissza.....
Oké!
Te menj végig szombaton,mi vasárnap,itt-ott rejts el kis üzeneteket,és felhívlak ha megtaláltuk!
Bééb motorja ha elkészül, akkor az szombaton lesz. Szombaton happening a Yamaha Worldben, mint kiderült tarkabarka is vasárnapot preferálja, szóval szombat egyedül neked jó...
a szombat nekem nem vidám!
vasárnap innen jobb.
Szia TéJé!

Nem lehetne szombat?
VAGYIS CSAK Z X-NÉLKÜL.
nem CSAK a súllyal vannak problémák! alacsony a kormány,nem egy kawa zx hálistennek
most csak 90kg vagyok.
Akkor inkabb fogyjal le, hogy ne kelljen a csuklodnak AKKORA sulyt tartania
okés,viszem mamit is,nem lesz nagy sietség,de a 70 az karcsú,leszakad a csuklóm.kell a menetszél,hogy tartson 1 picit
Jól van.
A motor tud többet, csak én nem
70-120, néha előre siethetsz, de aztán be kell várnod a többieket.
Bééb motorja nem tud többet...
miattam fehérvár is lehet a találkapont.sétatempó? oké,megoldható.az mennyi km/h?
Képlékeny, na...
Egyelőre csak Bééb meg én+bnő jelezte...
Miattad: ha akarsz jönni, akkor a 8-ason megyünk be és egy láblógatásra megállunk a MOL kútnál. De hangsúlyozom, sétatempó...
annyi baj legyen,szóval mennyire fix ez a Te túraterved?
Jé tényleg. A mondat elejét nem olvastam vissza...
volt jobb,az első a helyes.
vajon a veszprém miért csillagos?
sulibaN
Tegnap bementem a suliba, dugó dugó hátán. 30-40 autóbal talán ha egyben ültek többen...
És meleg volt egész nap, este 3/4-ed 10-kor még nem fáztam, csak ha nagyon csapattam neki.

Szóval 125-ös robogóval, kismotorral ez a közlekedés sokkal jobban abszolválható, még az agglomerációból bejárva is. De a birkája túl büszke hozzá, vagy túl hülye, hogy két kerékre szálljon.
Oké, a hétfői gurulás sem ártott meg, és meg is vártak a többiek Szóval ez a 340 km meg sem fog kottyanni