Nekem szombat és vasárnap is dolgozik a mama, de a szombatot lehet eltudom kunyerálni és anyós vigyáz a gyerkőcre......amúgy meg én és közben hallgatom a motorokat amik Szentendre felé elhúznak majd vissza.....
Bééb motorja ha elkészül, akkor az szombaton lesz. Szombaton happening a Yamaha Worldben, mint kiderült tarkabarka is vasárnapot preferálja, szóval szombat egyedül neked jó...
Tegnap bementem a suliba, dugó dugó hátán. 30-40 autóbal talán ha egyben ültek többen...
És meleg volt egész nap, este 3/4-ed 10-kor még nem fáztam, csak ha nagyon csapattam neki.
Szóval 125-ös robogóval, kismotorral ez a közlekedés sokkal jobban abszolválható, még az agglomerációból bejárva is. De a birkája túl büszke hozzá, vagy túl hülye, hogy két kerékre szálljon.
vasárnap innen jobb.
Nem lehetne szombat?
most csak 90kg vagyok.
Bééb motorja nem tud többet...
És meleg volt egész nap, este 3/4-ed 10-kor még nem fáztam, csak ha nagyon csapattam neki.
Szóval 125-ös robogóval, kismotorral ez a közlekedés sokkal jobban abszolválható, még az agglomerációból bejárva is. De a birkája túl büszke hozzá, vagy túl hülye, hogy két kerékre szálljon.