Sziasztok!
Gyárival teljesen megegyező,üvegszálból készült hasidom FZ6-FZ6S-re 2004-től.
15.000-ért felfogato pálcákkal együtt.Nem színre fujva.Alap szürke színü üvegszálba keverve.
Legalább 10-11db esetén ennyi az ára.
Én már egy vagyok.
Kit érdekel?
Holnap délután viszem el Kozmaxhoz, és sejtelmem sincsen, hogy lesz-e rá ideje Amennyiben szombatra elkészül, és menni fog, akkor én is jövök gurulni vasárnap.
ha nem, akkor itthon maradok és tévézek...
engem nem kell nyugtatnod,nem vagyok ideges,már hozzászoktam,nem az első kilométereimet gyűröm sem motoron,sem autón.
én próbálom más faszságait is megoldani,de ha veszélyezteti valaki az életemet azt nagyon nem tudom értékelni.
nem "hőbörgés" volt,hanem a sajnálatos mindennapi valóság.
Nyugi tarka! Annyi a höbörgés a monitoron h mindjárt szétrobban!
Igazad van aláírom! De amig ijen a vezetöi morál az országban (könyökölés, toporzékolás) addig nem tudsz sokmindent csinálni. Félted a szaros életed és megprobálod épségben meguszni ezt a kavalkádot.
Észnél kell lenni!
Üdv!
szerintem annyi lesz a médiában hogy a rádioban bemondják hogy félpályás utlezárás van tüntetés miatt. Mát annyit tüntettek ebben a pár hónapban a kormány ellen hogy ez a tüntetést már nem is veszik komolyan
Annyi a lényeg hogy KURVÁRA OVATOSAN KELL MENNI! És megpróbálni kikerülni ezeket a barmokat!
Remélem azért lesz valami eredmény
nemrég még azon aggódtatok,hogy az endurosok leelőznek. ez már biztosnak látszik
jó éjt.
ma is szép volt a balcsi! má megint ott voltam.
Gyárival teljesen megegyező,üvegszálból készült hasidom FZ6-FZ6S-re 2004-től.
15.000-ért felfogato pálcákkal együtt.Nem színre fujva.Alap szürke színü üvegszálba keverve.
Legalább 10-11db esetén ennyi az ára.
Én már egy vagyok.
Kit érdekel?
na meek picit moccolni. adios.
ha nem, akkor itthon maradok és tévézek...
igaz nem ide való téma de itt vkinek most működik az msn ?
paaaaa, Kedves Tarkabarka!
ez a nezelodos csigamenet egesz szimpatikus!
jot rohogtem az illeton
nade!
veled mizu?
legjobb esetben is csak bologatni merek
úgyhogy te is írhatsz nyugodtan ide!
de inkabb itt osszad az esztet
én próbálom más faszságait is megoldani,de ha veszélyezteti valaki az életemet azt nagyon nem tudom értékelni.
nem "hőbörgés" volt,hanem a sajnálatos mindennapi valóság.
Igazad van aláírom! De amig ijen a vezetöi morál az országban (könyökölés, toporzékolás) addig nem tudsz sokmindent csinálni. Félted a szaros életed és megprobálod épségben meguszni ezt a kavalkádot.
Észnél kell lenni!
szerintem annyi lesz a médiában hogy a rádioban bemondják hogy félpályás utlezárás van tüntetés miatt. Mát annyit tüntettek ebben a pár hónapban a kormány ellen hogy ez a tüntetést már nem is veszik komolyan
Annyi a lényeg hogy KURVÁRA OVATOSAN KELL MENNI! És megpróbálni kikerülni ezeket a barmokat!
Remélem azért lesz valami eredmény