attól még biztos menne:) nincs önbizalmad. bnőmtöl megkérdezem hány partíció van a gépén halál lazán rávágja h 5. se több se kevesebb. de fogalma sincs róla h mi az sőt tegnap megkérdeztem h dual core-t vagy cora 2 duot vegyek és mondta h műszakilag inkább a dual core (mondjuk pont nem de mind1)
szóval javíts a hozzáállásodon:)
na hát akkor innen rögtön hozzád megyek aludni:D mindig ha fáradt vagyok ugy pihizek mintha a monitort figyelném csak takarom a kezemmel a szememet és szundizok picit
hát azért van amikor elémvágnak egy ügyfélnek 8db 15 centi vastag dossziéját és akkor nézd meg rendben zajlott-e a hitelezési folyamata...:S tul. képpen egész nap csak azzal vagyok elfoglalva h ki mit csinál szarul:) mindig is utáltam az ellenőröket, erre én is az lettem:) na mind1...
miért nem programozol valamit?:)
Onnét nekem pár perc hazáig Örülj neki, legalább nem kell poros aktákat rakosgatnod egyik polcról a másikra
Én anno gazdasági informatikusnak tanultam (OKJ), és gyakorlatom azzal telt, hogy kávét főztem, meg postára jártam, meg rakosgattam a papírokat. Diákmelóként komolyabb feladataim voltak, mint a gyakorlat alatt.
azért mert a csipőtök miatt másh áll a lábatok. szar a csipőtöknek, a lábnak, és 40 évesen hiába melltartózol, lógni fognak a melleid gondolom az utóbbi érdekel a legjobban:))))
ez bizonyított dolog. futni csak a fius lányok járhatnak, akik laposak és vékony a csípőjük. de elég ha megnézd a női futókat. nem a futástól lettek iyenek, hanem iyenek is voltak...
jah péntek van:) még 45 perc és megyek:) de jó lesz jövőre megint inkább fősulizni és nem gyakornokoskodni.... már rég otthon lennék és napoznék
nem zöldséglevest kell enni hanem kalóriáa meg tápanyagtáblázatot nézni. és lányoknak nem futni... legtöbb csaj csak sopánkodik h kövér és abból áll a diétája h elmegy futni ami nem valami jó, meg oyan dolgokat eszik ami szerinte nem hízlal... de időt befektetni és utánajárni az már túl sok energia:)
ezt most nem tudom miért írtam le
Melóm nincsen, már csak unatkozok, és olvasgatok Vleg 3kor léphetek haza, de még nem biztos. A fönököm még sehol, aztán engedély nélkül nem mehetek el...
Csak néztem rá hülyén Egy másik csajjal beszélgettem, aki éppen fogyózik, aztán valami zöldséglevessel kínozza magát 2 napja. Nagyban csevegünk, erre ez bejön, beszól, lenézően rám vigyorog és elsétált....
Egyébként nagyon jó alakja van, csak a feje rontja az összképet
kezd el crossozni és lemegy pár kiló simán