Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg azt,mikor előzöl és eléd vág,mert ba..ik belenézni a tükörbe,kanyarodni akar,és te pont abban a sávban vagy,de nem érdekes-húzza rád a kormányt,szembeelőz,mert a motor mellett biztos befér,kereszteződésben elédhajt,mögéérsz és csakazértis nyomja neki,nehogy má" kikerüld,ha mégis kikerülted beleáll a seggedbe (amíg tud) fitogtatni a szőkecsajnak,hogy mekkora májer....stb.....stb....stb.
szerintem igazából nem abból van a gond h nem figyelnek a motorosokra. mármint nem kiélezetten a motorossal. nézd meg napi hány autós-autós koccanás baleset stb. van. ebbe ugyanugy belekeverednek a motorosok is ártatlanul mint ah 2 autó baleseténél is az 1ik valszeg ártatlan. csak ők túlélik, aki motoron van annak sajnos 17X kevesebb az esélye erre. balesetek meg figyelmetlen cigányok mindig lesznek az utakon.
én figyelmetlenségnek inkább azt nevezném amikor rádnyitják az ajtót meg hasonlóak. amiből jójó perecelsz egyet de nem lesz vészes bajod. ha valaki meg a felezőn akar megfordulni az megfodul akkor is ha autó jön szembe mert oyan hüye.
talán megint egy pár szót kap a médiában "figyeljjobbanamotorosokra" téma.
mi páran ott leszünk.
öszintén sajnálom ezt a 3 fiatalt

ettől függetlenül sztem ennek semmi értelme. max annyi h a járdán megbámulják az emberek h húú de sok motor...
"Motoros balesetek csökkentése érdekében békés demonstrácó és felvonulás keretében kívánjuk felhívni a gépjármű vezetők és a jogalkotók figyelmét a közlekedés szabályainak betartására-betartatására.
2007 március 31.-én tragikus baleset történt, melyben 3 fiatal vesztette életét az elsődleges vizsgálatok alapján a baleset bekövetkeztében a motorosok vétlenek voltak, ezen a hétvégén további 2 motoros vesztette életét.
A rendezvény 1. helyszíne, gyülekező: 2007 április 14.-én 14,00-kor az Alsóörsi sportcsarnok parkolójában (faluközpont).
A rendezvény 2. helyszíne ,Alsóörs-Káptalanfüred 71. sz út 28-29km-kőnél a fél útpálya, a vonulás 14,30-14,45 között fog zajlani rendőri kísérettel.
14,45-16,00 ig megemlékezés a tragédia helyszínén,figyelem felkeltés a közlekedés szabályainak betartására és betartatására.

Kérek minden motoros testvért hogy gyertek el és tegyétek tiszteleteteket és szoljatok minél több ismerősnek ,ők is jöjjenek.
Köszönettel Peng Balázs"
Sziasztok!

Jön Valaki szombaton a demonstrációra?
Én most ellépek kicsit melózni....
Mindjárt jön nikk,és elkezd értetlenkedni!
tudod,viccek topikból,meg üzenőfalról.
ezt már nem mososd le!
Ja, megnézik a nick-et és már görgetik is elfele....
És abban a hozzászólásban a Zsuzskának ment! Amiért elvisel téged!
ide már nem írnak!
amúgy meg nem kell mindent elolvasni.
De jó álca, túl jó! Teljesen valóságszerű!
Sikeresen szét offoljuk megint ezt a topicot, sokak bánatára!
nem kell magyarázkodni,tudom hogy meleg vagy,a gyerek meg az asszony csak álca!
Tévedtél 20 újjam van!
(a régieket nem beleszámítva)
én úgy olvastasam,hogy foxi iny nézésre!
Az előbb egy ilyen helyett egy ilyen akart lenni!
nem is volt kérdés,hogy miért nincs szabadidőd,teeee 10 újjú!
De embereken, te egy orrú!
A szájban lévő fogat nézi meg egy színskálával, hogy milyen színű legyen a pótláson a kerámia!
Szóval kizárt dolog mert nem tudom!

Majd ha ti is (Te+Zsuzska) összehoztok egy egy kis tarkát, akkor majd meglátod, hogy nem is lesz olyan sok szabadidőd!
hát nem embereken nézi a fogakat? aszittem,bár így már értem miért olyan furcsák a tépőfogaid!
Fog szín nézésre, csak összevontam!
ÉS EZ MIT JELENT?
De jön egy beteg foxiín nézésre és asszem ő szombaton jön....