Császtok ma sikerült 5rugóval megkennem a zsarukat hogy ne vegyék el a forgalmimat
Persze én voltam barom mert bementem a szarrákopott gumimmal a városba és ki is szedett a jard
Addig könyörögtem amig meg nem kentem öket
Én sem merek gyorsan menni. Nagyon zavar az, hogy kinyúlnak oldalra a tükreim, és igy mintha szélesebb lenne a motor. Sőt, némelyik kocsi tükréhez még hozzá is érne, ha keskeny a hely, de elférős
Na, lépek, alszok. Holnap hosszú napom lesz
Én nem megyek olyan gyorsan kocsik között, max lépésben!
Bármikor valamelyik cikázhat a sávjában vagy csak kikerül valamit (kátyú, csatornafedél ....stb.) és máris flipperezel a két kocsisor között!
Nagyon bizalmatlan vagyok én az autósokkal szemben!
Városon kívül legalább lehet haladni......
Utálom a városi közlekedést, a motornak sem jó. Melegszik a víz, váltáskor nagyokat kattan a kis fordulaton történő váltások miatt.....pffff
az erdőben sok az "állat"
de semmi gáz
Persze én voltam barom mert bementem a szarrákopott gumimmal a városba és ki is szedett a jard
Addig könyörögtem amig meg nem kentem öket
Na, lépek, alszok. Holnap hosszú napom lesz
Bármikor valamelyik cikázhat a sávjában vagy csak kikerül valamit (kátyú, csatornafedél ....stb.) és máris flipperezel a két kocsisor között!
Nagyon bizalmatlan vagyok én az autósokkal szemben!
Utálom a városi közlekedést, a motornak sem jó. Melegszik a víz, váltáskor nagyokat kattan a kis fordulaton történő váltások miatt.....pffff
Itt vagy? Vasárnap?
Szabi nem jön?
Vasárnap, nem szóltam.