Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én motocrossozom kizárólag pályán... erdőhöz hozzá sem szagolok... jövőre versenyzeni fogok.... most újítok egy 2k3 as 250 es cr t
van út
az erdőben sok az "állat"
de semmi gáz
de ne szívjátok mellre
rossz helyen vok de utálok túrázni.. semmi értelme és csak elhíznék tőle.... meg sok "hülye" körbemegy a hegyen.... én egyenesen felmegyek
Nem kivételessen én voltam köcsög már kilog a vászon középen,már a multkori turát is igy kezdtem azota még rosszabb lett
látod engem is kaptak el így...... én kidumáltam kérdezte is hogy ménem akartam megállni
bazzz és tod miért..... 13. a van... köcsögök
Császtok ma sikerült 5rugóval megkennem a zsarukat hogy ne vegyék el a forgalmimat
Persze én voltam barom mert bementem a szarrákopott gumimmal a városba és ki is szedett a jard
Addig könyörögtem amig meg nem kentem öket
vmit elszúrt a linknél mind1 poén én jót röhögtem
ezt elkurtad
Ismerjük...... (jó régi)
http://kattintas.4u.hu" target="_blank">új turagép fejlesztések :)
Én sem merek gyorsan menni. Nagyon zavar az, hogy kinyúlnak oldalra a tükreim, és igy mintha szélesebb lenne a motor. Sőt, némelyik kocsi tükréhez még hozzá is érne, ha keskeny a hely, de elférős
Na, lépek, alszok. Holnap hosszú napom lesz
Én nem megyek olyan gyorsan kocsik között, max lépésben!
Bármikor valamelyik cikázhat a sávjában vagy csak kikerül valamit (kátyú, csatornafedél ....stb.) és máris flipperezel a két kocsisor között!
Nagyon bizalmatlan vagyok én az autósokkal szemben!
Nofene. Hol is pontosan?
No, léptem, holnap leszek. Jó éjt!
A városi közlekedés nekem sem a szívem csücske.
Én ma simán mentem 60-70-nel két kocsisor között...
Városon kívül legalább lehet haladni......
Utálom a városi közlekedést, a motornak sem jó. Melegszik a víz, váltáskor nagyokat kattan a kis fordulaton történő váltások miatt.....pffff
Az mondta lehet. Holnap megint melózik, remélem tele lesz vele a t.k., és jön gurulni vasárnap kompenzálandó a melót...
Szabiiiiiiii!

Itt vagy? Vasárnap?
Azééért
Szabi nem jön?
Jaaa. Akkor holnap reggel nem megyek ki...
Vasárnap, nem szóltam.
Akkor most nem vasárnap megyünk?