Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 13000-nél esett le a kezemről,úgyhogy még pár szép kilométert eltölthetsz vele.
Ja igen, az elején nekem is fogott a festés, de aztán abbahagyta.
Igen BStar, gondolom az AlpineStar mintájára neveződtek el...
Én anno ebben csináltam a jogsit (~1000 km), tavaly abban vezettem ~4500 km-et, idén már bennünk van ~1400km.

Egyetlen egy "problámám" volt vele: a protektorok márkajlezése két bevarrt szövetdarab, a jobb kézre felvételkor ezt a szövetet is húztam, úgyhogy megadta magát, le is téptem teljesen. Egyébként faszán szuperál, tenyéren fordított bőr, kemény és lágy protektorok vannak benne, kényelmes. Egy vékony szövetkesztyűt is alá tudnék venni, ha kellene.
Na meg, hogy ne lógjak ki a sorból: Orina kesztyű évek óta és imádom, nem fog, kényelmes, hosszú szárú stb, valami 12 körül volt. Áztam már meg benne meg mentem januárban 1-2 fokokban, melegem nem volt benne de kibírta!
Szép napot!
az a B star,rmc-ben lehet kapni,nekem nem bírt ki egy nyarat.
ilyet még nem láttam,az ujjai között széjje"foszlott.
Van rajta egy B+ logó, a protektorok meg olyanok mint tgyenének Schoeller keproc vagy mi.
Vékony nyárias túrás bőrkesztyű, kevlárnak látszó anyaggal az ujjperc-protektorokban (bár nem hiszem, hogy az lenne ).
egyszer már majdnem voltam ott,nyári gatyót néztem,oszt bőr lett és nem mentem.
de ahogy prosikban néztem elég jó árakon dolgoznak.
Majors a ..... így a helyes.
Há" nem is én kérdeztem Borsika drága!
Majorsnak a kesztyűfetisiszta! Használt kesztyűd nincs?
az az imet. hogy tarka teljesen képben legyen..
En valami no-name kesztyut vettem emlekeim szerint, olyan 6000 ft korul volt.
Ehhez kepest nem feketitette be a kezem
Nadeviszont en allergias vagyok, ugyhogy kiprobaltam mar valami nagyondraga Dainese kesztyut, 32000 ft volt. Megeskudtek, hogy nem johet elo az allergiam, es megis, ugyhogy visszavettek...
Az olcsoval semmi baj, ket eve megvan, egy cerna se hagyta meg el magat.
Az Ulloi uton, a Klinikaknal van/volt egy motoros bolt, ott lehetett kapni.

Tarka, kielegito volt a valasz?
pécsi kesztyű

felhívom a díszes társaság figyelmét a honda feliratú p.k-re

egyébiránt jó reggelt!
boxkesztyűt.
biztos pécsi-pécsi-pécsikesztyűűűűt!

Sziasztok.
Ti (Borsóka, TeeJay) milyen kesztyűt használtok?
Tegnap lemaradtatok a kesztyűestről
Jo reggelt!
Jó reggelt!
Jóreggelt!
Motoros balesetek csökkentése érdekében békés demonstrácó és felvonulás keretében kívánjuk felhívni a gépjármű vezetők és a jogalkotók figyelmét a közlekedés szabályainak betartására-betartatására.
2007 március 31.-én tragikus baleset történt, melyben 3 fiatal vesztette életét az elsődleges vizsgálatok alapján a baleset bekövetkeztében a motorosok vétlenek voltak, ezen a hétvégén további 2 motoros vesztette életét.
A rendezvény 1. helyszíne, gyülekező: 2007 április 14.-én 14,00-kor az Alsóörsi sportcsarnok parkolójában (faluközpont).
A rendezvény 2. helyszíne ,Alsóörs-Káptalanfüred 71. sz út 28-29km-kőnél a fél útpálya, a vonulás 14,30-14,45 között fog zajlani rendőri kísérettel.
14,45-16,00 ig megemlékezés a tragédia helyszínén,figyelem felkeltés a közlekedés szabályainak betartására és betartatására.

Kérek minden motoros testvért hogy gyertek el és tegyétek tiszteleteteket és szoljatok minél több ismerősnek ,ők is jöjjenek.
Köszönettel Peng Balázs
Estét!

Köszi a kesztyű tippeket, segítséget....

Kozmax: Nálatok lesz a nyílt nap? Ha nem leszek nagyon elfoglalt, megyek, kipróbálok vmi jó kis motort:D Meg hátha találok vmi jó kesztyűt :DD

Jóéjt!
jó éjt
Én is jó éjt kívánok!
joccakát!
Úgy látszik nem jön elő
Szabi balra el!
Jóccakát!