En EBC szinterkeramiat hasznaltam a VFRben...
A haverjaim Hringre es kozutra is nagyon mondogatjak most a "Carbone Lorraine" markat...R1-re abbol is az sbk-5 -ot.
Te kis ördögfióka....most elgondolkodtattál.......nah...meg az árkülönbség is....Ha lenne rá biztosíték, hogy ugyan olyan jó....vagy még jobb mint a gyári, akkor Ferodo-t vennék, mert fele annyiba kerül....
Valakinek, valami tapasztalat?
Ez elég jól hangzik. A Váci yamahánál (ez van közel) a gyári:16.900/pár..... Tudtam, hogy nálatok olcsóbb lesz . Raktáron van belőle? Pénteken megyek fel Bp.-re.
Egyébként ha már az utángyártottnál tartunk, te mit raksz bele kozmax? Gyárit, vagy utángyártottat?
Az tuti, de nem akarok a pénztárcámon feleslegesen kisérletezni. A gyári ami most benne van, fog állat módra, nem nyikorog és szerintem elég sokat el is futott......
Mar bocs hogy beleszolok de az utangyartott es utangyartott kozott is van kulonbseg...
(pl siman lehet jobb mint a gyari, vagy addot felhasznalasra veheted)
Azaz igazság, hogy 22.000-nél járok km-ben és a gyári fékbetétek szerintem igen megfogytak, de nem akarok mindenféle utángyártottat venni, mert több barátom is megszívta már az ilyen árúval.
ferodot autóban ismerem,gyárt versenybetétet is,alsó-középkategória szerintem.
A haverjaim Hringre es kozutra is nagyon mondogatjak most a "Carbone Lorraine" markat...R1-re abbol is az sbk-5 -ot.
Valakinek, valami tapasztalat?
Továbbra is lehet szíjat hasítani a hátamból
Egyébként ha már az utángyártottnál tartunk, te mit raksz bele kozmax? Gyárit, vagy utángyártottat?
mintha nem ezen tanakodtam volna 3 percig ...
Gyári 13320/pár
(pl siman lehet jobb mint a gyari, vagy addot felhasznalasra veheted)
Áááá itt vagy! Yamahák Főbütykölője...... Megnéznéd nekem a gyári fékbetétek árát a motoromhoz, szépen kérlek
Te tudod mennyibe kerül a 4 db. első fékbetétem ? Kozmaxnak pedig jó étvágyat
Itt a kompod.
Már megint igazad volt
2. Borso
3.
Nahh, osszeszedem magam, vegre! es letamojgok