Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém meg költséghatékony és környezetbarát módon csak akkor állítják ki, ha kéred.
én a suzuba a gyárit 22e-ért vettem!
nagyvasban van r1-hez carbon lucas vörsönybetét 9800ft.
ferodot autóban ismerem,gyárt versenybetétet is,alsó-középkategória szerintem.
En EBC szinterkeramiat hasznaltam a VFRben...
A haverjaim Hringre es kozutra is nagyon mondogatjak most a "Carbone Lorraine" markat...R1-re abbol is az sbk-5 -ot.
Te kis ördögfióka....most elgondolkodtattál.......nah...meg az árkülönbség is....Ha lenne rá biztosíték, hogy ugyan olyan jó....vagy még jobb mint a gyári, akkor Ferodo-t vennék, mert fele annyiba kerül....
Valakinek, valami tapasztalat?
szomorú!

lum: ez csak a láccat!
Továbbra is lehet szíjat hasítani a hátamból
Ez elég jól hangzik. A Váci yamahánál (ez van közel) a gyári:16.900/pár..... Tudtam, hogy nálatok olcsóbb lesz . Raktáron van belőle? Pénteken megyek fel Bp.-re.

Egyébként ha már az utángyártottnál tartunk, te mit raksz bele kozmax? Gyárit, vagy utángyártottat?
kotozkodjel csak!
mintha nem ezen tanakodtam volna 3 percig ...
ly-nal támolyogj le!
Az tuti, de nem akarok a pénztárcámon feleslegesen kisérletezni. A gyári ami most benne van, fog állat módra, nem nyikorog és szerintem elég sokat el is futott......
Ferodo 6840/pár

Gyári 13320/pár
Mar bocs hogy beleszolok de az utangyartott es utangyartott kozott is van kulonbseg...
(pl siman lehet jobb mint a gyari, vagy addot felhasznalasra veheted)
Azaz igazság, hogy 22.000-nél járok km-ben és a gyári fékbetétek szerintem igen megfogytak, de nem akarok mindenféle utángyártottat venni, mert több barátom is megszívta már az ilyen árúval.
Kozmax!

Áááá itt vagy! Yamahák Főbütykölője...... Megnéznéd nekem a gyári fékbetétek árát a motoromhoz, szépen kérlek
igen, a sok motoros, mindnek van valami baja
Szia Tom!

Te tudod mennyibe kerül a 4 db. első fékbetétem ? Kozmaxnak pedig jó étvágyat
természetes
Kozmax!
Itt a kompod.
Már megint igazad volt
Nekem a K&H negyedévente magától küldi
Nem tudja mindig visszaolvasni a fórumot, én is emléxem, hoyg már kérdezted emiatt. Majd emlékeztetjük Nem direkt nem válaszol
1. lum
2. Borso
3.

Nahh, osszeszedem magam, vegre! es letamojgok
Múlt hét csütörtökön igényeltem meg a zöldkártyát, ma megjött.
Halihó!
Ebédidő