Nekemis Shoxos kesztyűm van, tavaly vettem 10 roppancsért, és eddig semmi baja. Nem szakadt el, de ha hidegebb lenne mint 10 fok, fázna benne a kezem...
Ha hosszú távra tervezel akkor megéri!
Nekem az Akito előtt Orina tipusú volt és hasonló tünetekkel
"halálozott" el csak az ~4 év után(egy évvel többet bírt mint ez).
Sziasztok!
A shoxx-ban veszek az átmeneti időszakra shoxx-szos suzuka kesztyűt,10pénz az ára,és jól bírja,
az adatlapon a fotón megnézheted.....,vagy alpinstar a nyerő....
Én is besegítek a döntésben!
Nekem gyárilag Nissin féknyergek vannak fönt, én így a Nissinek között keresgéltem.
A felhasználásomból adódóan és a motor teljesítménye miatt az ST-t választottam.
Megfog mint ha horgonyt dobnám ki. És ha még ezután sem sikerült döntened itt egy cikk az okosoktól. Talán ez segíteni fog.
Ezt a kesztyűt néztem: Alpinestars GP Plus kb 40ezer forint...., ennyit azért nem adnék egy kesztyűért.... max 20ezer.... Báár majd aput megkérdezem:D:D
A saját tapasztalataim alapján Akito kesztyűt nem javasolom!
Bár carbon betétes, jól néz ki és viszonylag olcsó is(~9000Ft)
Nekem nem nyerte el a tetszésemet.
Jó méret ellenére szétment a nagyújján a varrás, a tépőzár is "levállt" róla,
huzamosabb használat után megfogja a kezet. Te pedíg így használod napi ~400km )...
Ha jól tudom Aresnek is ilyen van. Neki már ugyan nem feketíti be a kezét
Nézz szét a boncteremben is. Van 4db értékelés!
Nem tudom melyikünk a betegesebb,aki ország világ előtt leírja "társasági életét"vagy aki olvasgat?!A net azért van ,hogy kortól,nemtől országtól függetlenül bárki imétlem BÁRKI bármit,bármikor elolvashasson.Ha annyira okos vagy nem egy "seni,ill.a firkareg" ,akkor tudod mit kell tenned....
Természetesen sport-túra ami kiderül az ST jelzésből.
A "D" azt jelzi, hogy dízelhez is kompatibilis...
A 4-5 rész azt mutatja, hogy ezzel a fékkel szerelt vasnak a felállításához 4-5 ember szükséges...
Én meg gondolkodtam rajta, hogy milyet vegyek. Megkérdeztem ezt-azt. Azután mindenki mást mondod.
Végül úgy döntöttem, hogy Én döntök.
Tehát megvettem a gyárit és az bevált.
Tehát Pohi ha rám halgatsz, azt veszel amit akarsz . . (de megsúgom, hogy én a gyárit ajánlom )
Gondolom ez jó bele. 3 fajtát ajánlanak a motoromhoz, az egyik egy verseny, az kihúzva, a mási egy általános ami ettől olcsóbb és ez.
Kozmax!
Nálatok is ez a típusszámú ferodo van?
Estére a főszervízesemmel kiagyalom mit vegyek.....gyárit vagy utángyártottat......a lényeg, hogy a pénzt a YamahaWord-ben költöm el, mert ha lehet őket gazdagítom.....Kozmaxnak, pedig remélem adnak valami jutalékot
Tiszta Harlem!
http://hvg.hu/itthon/20070410_...
A Shox 1db X-el van írva
Nekem az Akito előtt Orina tipusú volt és hasonló tünetekkel
"halálozott" el csak az ~4 év után(egy évvel többet bírt mint ez).
A shoxx-ban veszek az átmeneti időszakra shoxx-szos suzuka kesztyűt,10pénz az ára,és jól bírja,
az adatlapon a fotón megnézheted.....,vagy alpinstar a nyerő....
Nekem gyárilag Nissin féknyergek vannak fönt, én így a Nissinek között keresgéltem.
A felhasználásomból adódóan és a motor teljesítménye miatt az ST-t választottam.
Megfog mint ha horgonyt dobnám ki. És ha még ezután sem sikerült döntened
itt egy cikk az okosoktól. Talán ez segíteni fog.
Ezt a kesztyűt néztem: Alpinestars GP Plus kb 40ezer forint...., ennyit azért nem adnék egy kesztyűért.... max 20ezer.... Báár majd aput megkérdezem:D:D
A saját tapasztalataim alapján Akito kesztyűt nem javasolom!
Bár carbon betétes, jól néz ki és viszonylag olcsó is(~9000Ft)
Nekem nem nyerte el a tetszésemet.
Jó méret ellenére szétment a nagyújján a varrás, a tépőzár is "levállt" róla,
huzamosabb használat után megfogja a kezet. Te pedíg így használod napi ~400km )...
Ha jól tudom Aresnek is ilyen van. Neki már ugyan nem feketíti be a kezét
Nézz szét a boncteremben is. Van 4db értékelés!
Szerintetek hol és milyen jó minőségű (olcsobb) bőrkesztyűt vegyek?! :) A nyári kesztyűben lefagyott a kezem....
A "D" azt jelzi, hogy dízelhez is kompatibilis...
A 4-5 rész azt mutatja, hogy ezzel a fékkel szerelt vasnak a felállításához 4-5 ember szükséges...
na üdv mindenkinek, lelépek!
ROLIIIII!
Hibaüzenetet megkaptad?
Ez a race v a turakivitel ?
Britannia STD 4-5
Ajánlom a Britanniát!
Tuti megfog!
nem kell fék,az csak lassítana! ha leszórod róla még kilókat is nyerhetsz!
Most már nem tudom mit vegyek
De asszem fékbetétet kellene
majd ha lekopik próbálkozok másikkal. a hondámba anno goldfren volt,az meg kaki.
Végül úgy döntöttem, hogy Én döntök.
Tehát megvettem a gyárit és az bevált.
Tehát Pohi ha rám halgatsz, azt veszel amit akarsz . . (de megsúgom, hogy én a gyárit ajánlom )
Szerintem ez van kozmaxéknál is:
http://www.pasztoy.hu/motoros/...
Gondolom ez jó bele. 3 fajtát ajánlanak a motoromhoz, az egyik egy verseny, az kihúzva, a mási egy általános ami ettől olcsóbb és ez.
Kozmax!
Nálatok is ez a típusszámú ferodo van?
Estére a főszervízesemmel kiagyalom mit vegyek.....gyárit vagy utángyártottat......a lényeg, hogy a pénzt a YamahaWord-ben költöm el, mert ha lehet őket gazdagítom.....Kozmaxnak, pedig remélem adnak valami jutalékot
Én az FZR1000Exup-om-ba ferrodo betéteket raktam tökéletes volt.Van belőle valami racing-os tipus azok jók.