A mai és a tegnapi nap is azt erősíti bennem, hogy nem nagyon kellene itthon motorozni:
tré utak, túl nagy forgalom, rendőrruhába öltözött f@szok (társaság felét megállították...).
Mi meg úgy mentünk, hogy a II. kerület - Solymár - Pilisvöörösvár - Pilisszentkereszt...stb.
Így A 9.-kerből 50 perc alatt Dobogókőn voltunk. Vissza ugyan így 45 perc
Haza értem én is A mai etap: 232 km Nagy dolog ám nekem
Nem akartak átengedni a határon! Nem jelentettem be Picurka színváltozását, aztán a pocakos, határőrbácsi félreállított, majd hümmügve mondogatta, hogy Judit, Judit ez így nem lesz jó, és vigyorgott!.... Aztán bement a nagy épületbe, aztán kijött, és húsvét alkalmából átengedett...
Elbandi: örülök, hogy megimertelek Téged és a Párodat is Máskor is gyertek majd
Aztán MINDENKINEK: köszönöm, hogy megvártatok a kanyargós "rémrészelk" után. Valami még nem megy
Szegény ember vízzel főzz.
Tehát elmentünk mi is Dobogókőre 4 keréken azután csapattunk egy jót (8 km-t) Rámszakadék és vissza.
Rengetegen voltunk én meg leizzadtam Szóval lehet hogy megfáztam.
Remélem nektek jobb volt a mai nap.
Ja és volt "Zsírosdeszka" is lila hagymával 150-ért .
Nem nagyon látogatom a fórumokat, mert volt egy "konzervdoboz"-projectem...
"Enyhén" feszült voltam, így ahova beírtam, az nem volt éppen barátságosnak nevezhető.
Örüljetek, hogy Ti nem kaptatok ebben az elmúlt időszakban belőlem!
tré utak, túl nagy forgalom, rendőrruhába öltözött f@szok (társaság felét megállították...).
Így A 9.-kerből 50 perc alatt Dobogókőn voltunk. Vissza ugyan így 45 perc
Nem akartak átengedni a határon! Nem jelentettem be Picurka színváltozását, aztán a pocakos, határőrbácsi félreállított, majd hümmügve mondogatta, hogy Judit, Judit ez így nem lesz jó, és vigyorgott!.... Aztán bement a nagy épületbe, aztán kijött, és húsvét alkalmából átengedett...
Elbandi: örülök, hogy megimertelek Téged és a Párodat is Máskor is gyertek majd
Aztán MINDENKINEK: köszönöm, hogy megvártatok a kanyargós "rémrészelk" után. Valami még nem megy
Kawa"Ghostrider"Bééb
Jó volt végre személyesen is találkozni!
Sajna rossz 5let volt a 2-esen menni, majdnam ugyanaz volt mint reggel, csak rendőrők nélkül.
Mostmár a teljes futón kifigyelt a szövet a jószág gumiján
Próbáld meg figyelmen kívül hagyni Majors beírásait, és ő is ezt teszi majd.
Mentem enni!
Tehát elmentünk mi is Dobogókőre 4 keréken azután csapattunk egy jót (8 km-t) Rámszakadék és vissza.
Rengetegen voltunk én meg leizzadtam Szóval lehet hogy megfáztam.
Remélem nektek jobb volt a mai nap.
Ja és volt "Zsírosdeszka" is lila hagymával 150-ért .
Nem nagyon látogatom a fórumokat, mert volt egy "konzervdoboz"-projectem...
"Enyhén" feszült voltam, így ahova beírtam, az nem volt éppen barátságosnak nevezhető.
Örüljetek, hogy Ti nem kaptatok ebben az elmúlt időszakban belőlem!
téged is lehet látni, mikor gurulunk együtt ?
Látom, folyik az élet... mindig van egy sötét ködbe burkolózó egyén? (a szó legszorosabb értelmében )