Jóvanna! Értem,de engem sosem zavart,hogy ki mit szól hozzá ehhez vagy ahhoz,nem konkrétan itt,ebben a topikban.Nem tudom,miért baj ez,mindenkinek más az érdekes,max nem kell elolvasni.
Attol tarok Korny nekem szanta, de hat kethetente egyszer csak eltur itt 3 sort.
ha nem, akkor igazan sajnalom...
vegulis akit erdekelt, hogy mi van velem, telefonon megtalalt
Én is a ruhatáramban érzem ezt az inget.......
Bár tudunk helyesen írni, de valahogy a pozitív életszemléletet próbáljuk tükrözni írásos formában.
Természetesen csak a vicc kedvéért írok/írunk így.
Részemről mélyen sajnálatos ennek a valaha egészen jó kis topicnak a hónapok óta tartó mélyrepülése.
Tudnám javasolni a Kiskegyed fórumait, a www.logopedia.lap.hu-t és minden egyebet...
Akinek nem inge, ne vegye magára, de akiknek igen, azok öltözzenek már föl, KÖNYÖRGÖM!
További szép napot!
De le...rom,ne olvassa el soraim.
ha nem, akkor igazan sajnalom...
vegulis akit erdekelt, hogy mi van velem, telefonon megtalalt
Te nem merted leírni?
Aztán majd átveszi az Endurocross-topik a vezetést!
ezt meg benéztem.
Bár tudunk helyesen írni, de valahogy a pozitív életszemléletet próbáljuk tükrözni írásos formában.
Természetesen csak a vicc kedvéért írok/írunk így.
Bye!
szasztok.ennyi.
megyek gsrékhez
áhh tök jó tegnap voltam A1 rutinon gyakorolni
(képért elnézzést csak kicsit túl sok volt a jó kedvből)
Tudnám javasolni a Kiskegyed fórumait, a www.logopedia.lap.hu-t és minden egyebet...
Akinek nem inge, ne vegye magára, de akiknek igen, azok öltözzenek már föl, KÖNYÖRGÖM!
További szép napot!
ne olvasd el!
Tarka suhanc!
Amit én küldök neked méltet, aztat nem küggyed aztat vissza-é nekem, eh!
Vagy nem kell és inkább vissza adod?
Megvárod a locsolókat?
Én a nők helyébe ebben az időszakban, meg sem állnék egy olyan országig,ahol nincs húsvét.
nem volt szoros mellkas, saaajnos
na de majd jonnek a locsolok es akkor jo lesz vettem sok csokitojast, meg mindenfele finomsagot!