Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉÉÉÉN?
az szemet, aki osszeb...ta Kawabeeb idomait!
hogy adhat igy vissza valaki egy munkat?
Szia Kawagirl!
Lehet hogy tudok segiteni.
Kis gonosz.
NAGYON remelem, hogy elkapjak!
JObbat csináltam
1.: Már beolvastam neki a munkáját illetőleg
2.: Van neki pár boltja, egy itt a lakótelepen. SOSEM ad SENKINEK számlát a vásárlásról. Ezt ma véletlenül bejelentettem az illetékes hivatalnak. Névtelenül.... Min.100e Ft-os bünti, ha rajta kapják.
Shit!
ez nagyon rosszul hangzik legalabb elzavartad a francba ezt a kontar fenyezot?
Amit idomokat odaadtam a fényezőnek, kiszedett belőlük minden mozdítható gumit, meg F...om tudja mit... És után cseszte összerakni abba az állapotba, ahogy odaadtam neki. Emiatt szívok....
Nagyon sok gumi meg csavar kimaradt, amikről sejtelmem sincsen, hogy hova jöhetnek...kevés vagyok ehhez
Valami vírusom van. Kaptam receptet antibióra, minden eshetőségre - kondiciónális kiváltással és beszedéssel. Motorra az arcüregem miatt nem ülhetek (mert az is fáj és már műtötték 2x). Arra kaptam sprayt meg valami port.
Egyébként a doki is azt mondta, hogy jobban járok ha most nem motorok 2 hétig, mintha nyáron műtét, és hat hét kihagyás.
Szia!
Pénteken motorozás?
mi tortent, hogy nem fogod tudni osszerakni a motorkadat?
mi lesz igy veled?
A mai segítség nem ért sokat. A lelkesedés megvolt, de ...
Kozmaxhoz kellene elvinnem, de a hátamon nem tudom végig cipelni fél Budapesten...
Na jóestét!
A holnapi segítség megfutamodott?
Szerintem nem.
Ja-ja!
Nem tudom:)
haha
kis tudobajos! de jobb is, ha nem motorozol
csunyan megbetegednel es a vegen amikor jon a szep ido, nem tudsz majd motorra ulni!
Bárhogy igyexek meg minden, nem fogom tudni összetenni a motort péntekig Reménytelen a helyzet
Igy sajnos nem tudok jönni....
Le vagyok tiltva motorról. Szerinted?!
Szia Majors!
Te vagy a kozvetitoallomas?
nem tudom, szerdan hogyan leszek, remelem el tudok menni... eleg sok dolgom lesz

te mikor jossz mar el egyszer?
Szia!
49351
"stet!
hogysmint?
t
+ a recepdíj
Jó estét!

1.5-2 évente 1x elmegyek orvoshoz és mindig felháborodok. Most csak 2 órát kellett várni a helyi rendelőben...
Ha kell elmegyek érted csepelre