Egyenlőre családi ház, autó, házasság , aztán meglátjuk......remélem 3 év múlva kijönnek az utcára is a 800-as sportgépek és abból kellene egy....ha minden a tervek szerint megy....el nem feledem a motorozást, de sajna szünetelteni kell.......a pénz nagy úr
Nem is a futóművel, inkább a testtartással van gondom.
Sajnos a lent említett izületi problémák miatt, gyakran elzsibbad a jobb kezem, főleg pályán.
Bár ez is inkább időnként jelentkezik, időjárástól, állapotomtól függően.
Úgyhogy maradok inkább a túrásabb gépeknél.
Hát az én R1-em gyári futóműbeállítással nagyon kényelmes. Most, hogy sportosra állítottam kicsit zavaró volt, hogy minden úthibát megérez, de a csuklóm kicsit sem fáj. A többi Suzukis akikkel motorztam panaszkodtak, hogy a csuklójuk élfárad, fáj.....én meg csak röhögtem Az én méreteimhez a 2002-es R1 nagyon kényelmes.......szezon végén eladó lesz, ha érdekel.
Tegnap este olvastam a nagy Banditról.
Megújult motorral (vizes, injektoros, 1250 ccm) száztizenegynehány Nm....
Hm, elgondolkodtató
Az ára pedig 2.2 M Ft körül mozog. Nem rossz.
Tényleg elgondolkodtam ma, hogy kicsit növelni kéne a köbcentik számát alattam, de nekem az R1 tól sportos. Öreg izületeim nem viselnék, ha támaszkodnom kellene a kormányra
Szerintem nem tiltott.
Mentem már vele bőrruhában (a cordurában elég Michelin babás voltam), tankra hasalva 240 fölött próba képpen. Szerintem most a légellenállás miatt 6-ban egyszerűen elfogyott az ereje
Bezzeg Tomato és Fóka ezrese emelkedőn felfelé is jól gyorsult 200 feletti tempónál.
Majdnem leszálltam megtolni...
Nekem 1 tankkal (17 liter fullon 15 liter után sárga fény és tankolni kell, szoktam is, így 15 liter az igazán kihasználható) eddig a legtöbb 220 km volt, bár többet is elmenne túratempóban, de soha nem bírom ki, hogy ne húzzam neki a legkevesebb 170 km na ez már nem túratempó volt
/a kollegám vitt haza amikor leraktam a busát,nem a miénkbe/