Épp tegnap néztem az YW honlapját hova is kell mennem ,
és ott láttam a szerelőket a "pályafutásukkal" együtt.
(Amit illene frissíteni! Az egyik szerelő és értékesítő is meglépett! )
Ha jól emlékszem mindketten(Lecsó és Kozmax is a Suzukinál kezdte, majd jött a Yamaha).
Lecsó már visszatért a Suzukihoz. Kiváncsi leszek Kozmax hova vált ha vált egyátalán?
1.Köszi!
2. Igen, bejelentkeztem szelepállításra!
A második válaszhoz hozzátenném, hogy ezen a napon csak HONDÁSOKKAL foglalkoznak!
Se kávé, se csoki, se ropi... Na és persze a Honda titkok megőrzése végett, nem fogadnak Yamaha látogatókat a szervíz területén!
Kimaradt pár gumialátét ami vleg a tankom alá jönne, és sejtelmem sincsen, hogy hova
2 cső megy be a tank alján, ezeket be tudom kötni, de a gumialátétek...
Vleg ma vagy holnap jön segítség, aztán okoskodunk
"Nem tudom a tankot bekötni" = nem tudod a tartalék visszajelző vezetékét csatlakoztatni?
"Nem jó a kapcsolatom a benzintankal" = rövidebb lett a benzincső?
És végül is 1 vagy 2 nap? és melyik napon?
Csak azért kérdezem, mert a gépem még nem kész. Nem tudom a tankot bekötni, és a benzincsappal sem jó a kapcsolatom
Ez a Műmájer fórum, nem a Rózsaszín kanapé oldal!
Lesz még Hondára váltás nálad( is)!
Épp tegnap néztem az YW honlapját hova is kell mennem ,
és ott láttam a szerelőket a "pályafutásukkal" együtt.
(Amit illene frissíteni! Az egyik szerelő és értékesítő is meglépett! )
Ha jól emlékszem mindketten(Lecsó és Kozmax is a Suzukinál kezdte, majd jött a Yamaha).
Lecsó már visszatért a Suzukihoz. Kiváncsi leszek Kozmax hova vált ha vált egyátalán?
kérdés: ha mentek a 4 nap alatt, akkor mikor? nem megyek külhon, viszont a motorral össze kellene szoknom... így mennék, ha addig öszerakom...
2. Igen, bejelentkeztem szelepállításra!
A második válaszhoz hozzátenném, hogy ezen a napon csak HONDÁSOKKAL foglalkoznak!
Se kávé, se csoki, se ropi... Na és persze a Honda titkok megőrzése végett, nem fogadnak Yamaha látogatókat a szervíz területén!
2 cső megy be a tank alján, ezeket be tudom kötni, de a gumialátétek...
Vleg ma vagy holnap jön segítség, aztán okoskodunk
"Nem jó a kapcsolatom a benzintankal" = rövidebb lett a benzincső?
Kozmaxék tudnak rólla?
De remélem jól érezted magad?
Nem betegen fekszel az ágyadban és pihensz bebugyolálva
Netezgeccc!?!
koponyeg
idojaras
Tavaszi idő lesz.
Csak azért kérdezem, mert a gépem még nem kész. Nem tudom a tankot bekötni, és a benzincsappal sem jó a kapcsolatom
A héten fogunk menni gurulni, ahoyg azt a múlt héten tervezgettük?
Tomato: a videó.
Nem nagyon leszek ma, mert megint ezer a melóm, jók legyetek, guruljatok!