Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bp-Balassagyarmat-át szlovákiába-527-Sahynál vissza-Rétság. utána egy párszor oda-vissza Vác, csak hogy egy kicsit szokjam a kanyarokat. betértem a Nográdi várhoz is, hogy lefényképezzem, de lemerült az elem benne. . haza felé a 2/a rol Rád-Penc felé Aszod és haza.
röviden ennyi volt.
Nekem is van mit megköszönnöm
Telefonos segítséget kértem, Kozmax válaszolt, Bééb megcsinálta, Picurka elindult
Szóval, KÖSZÖNÖM Járok a szlovákoknál, hozok neked finom sört
Apropó! Köszi a szervízt!
Na és persze a kajataxi-t
Merre jártál?
Merre voltál?
pontossabban: fél 2-töl 5-ig
Miért? Az is bazi nagy!
Jó az első métereket egyedül megtenni legalább mig ujjra összemelegszel a mociddal a saját tempódban tudod megtenni .
Szasz!
Szia!

Grat! Én csak 40-et gurultam, megnéztünk sógorral egy kisviffert, de kivert tőle a hideg veríték...
Van 650-es DL is!

Szasz Tídzsély!

650-ese van.
Tök jó Ez már kellett Igaz csak a saját kis tempómban mentem, de jó volt
Szia kawabéb.Örülök hogy összeállt a géped.Jó érzés volt kerülni eggyet?
Két(két=pár) óra alatt 340 Km Komoly kis tempó
Én is gurultam ma, igaz egyedül, de szuper volt
szép jo estét mindenkinek!

délután sikerült egy pár orát gurulnom. eredmény=340km
Sziasztok.ne politizáljunk .Megvolt a szezon első gyorsulási versenye ma délután kicsit kikaptam1.500m-en 4 motorhosszal de jó buli volt .
Naja, ahogy mondod, de ez az egész....
100 tüntetől nem tud forradalmat csinálni. 100.000 már igen...
Szia!
Igen emlékszem rá! Ő volt a nagy DL-el.
Jóestét!

Apumnak van ilyen bluetooth-a...És JÓ! :)
Gratula mindenkinek az uj, felujitott,megjavitott motorjához :):) Én holnap megyek gurulni,báár még mindig beteg vagyok:S De már nem bírom...ma is annyi motorost láttam,hallottam....
ja,csak a híradóba volt,de 2 percenként: "hallo endre,történt valami a kossuthtéren? mi volt ez ,üvegcsörömpölés? látom mennek a buszok,nem akarják őket elfoglalni? nem aknázták még alá a parlamentet? hallottam egy lövést endre,mi volt ez? nem csináltak még barikádot a margitszigeten endre?"

annyukat.
Na, erre a TV2 is feladta
Nem is baj
RTL nem online