Érdekes, nem forgott a motor 6-ban 12 ezernél többet...
Volt egy kis ellenszél is, nem hasaltam a tankon, így nem ment 228- nál többet.
Viszont hazafelé az M5-t is útba ejtettem, és kipróbáltam, hogy 5-ben jobban kiforog, és több a vége.
De ez már tényleg gyilkolás, így csak egy próba erejéig hajszoltam meg a kicsimet.
természetesen én is motoroztam.én a gegával nyomtam, bár a tomato azt mondta majd összecsörgünk ha ti is mentek... én is ua ott voltam ahol ti, dunántúlon.
mentünk egy jót, csak mi 2kor indultunk és 1/2 5 re értünk haza.
Hát szűkösen, de rám jött Hál Istennek, jól megpúhult a télen rákent babaolajtól és így nem volt annyira merev. Az tény, hogy ha nem öltözök ennyire alá kényelmesebb lett volna......
Ma igazán jót mentünk Fókával és Tomatoval.
Bár mintegy 30 km-re jöttem le a pályáról, mint kellett volna, de rendesek voltak, és odajöttek hozzám.
Aztán egy jót gurultunk együtt a Dunántúlon.
Mentem ma délután több mint 350 km-t.
Sajnálom, hogy Borsokával nem találkoztam, de majd legközelebb.
Ja, és sikerült az M7-en 10 literes fogyasztást produkálni a Fazerrel
Ennyi mindent felvenni.....
Rád ment még a bőrruha?
Én Február 2-án hoztam el a mocit Zalaegerszegről.
2 rövidújjú poló, motoros ruha, sál, kesztyű..... és nem fáztam!
Én vettem fel reggel egy meleg térdzoknit, 2 db. harisnyát ("macskanadrág" néven fut ÉS NEM VAGYOK MELEG ) vesemelegítőt, pólót, kötött garbót, arcmaszkot + a bőrruhát. Én nem fáztam egyáltalán. Felraktam a sisak aljára a szélterelőt amit Danny-tól vettem, de rá kellett jönnöm, hogy a 200-as tempót nem bírja így levettem az elő benzinkútnál. 150-ig jó volt, addig tökéletesen felfogta a szelet.........
En csak Szfvarig kisertem el Tomatot es Fokat, mert nekem nagyon hideg volt.
A fiuk jobban birtak, ok mentek tovabb aztan randiztak Karmival, onnantol nem tudom.
Ha ott áltak volna csak megállítanak Nagyon jó a szakasz, de ha jön az igazi meleg autóval nem szívesen mennék arra Most is volt kint rajtunk kívül (7-en voltunk) vagy 10 motoros aki fel-le mint mi
Én is hazaértem a Szécsény-Vác-Szendehely-Vác-Szendehely-Vác-Szendehely-Vác-Kis
maros-Vác-Szendehely-Szécsény szezonnyitó első nagyobb gurulásról. 160 km ment bele kb. és meglepően tapadt az aszfalt, bár még nem az igazi de 0.5 cm-esre szűkítettem a majrécsíkot . Aki ismeri a Vác és Szendehely közötti részt az tudja míért forogtunk ott annyit . El is fáradtam picit dél felé indultunk és fél öt felé értünk haza. Ebben volt azért egy kis ebéd is a dunaparton.....JÓ VOLT Csak így tovább napocska
Volt egy kis ellenszél is, nem hasaltam a tankon, így nem ment 228- nál többet.
Viszont hazafelé az M5-t is útba ejtettem, és kipróbáltam, hogy 5-ben jobban kiforog, és több a vége.
De ez már tényleg gyilkolás, így csak egy próba erejéig hajszoltam meg a kicsimet.