Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes, nem forgott a motor 6-ban 12 ezernél többet...
Volt egy kis ellenszél is, nem hasaltam a tankon, így nem ment 228- nál többet.
Viszont hazafelé az M5-t is útba ejtettem, és kipróbáltam, hogy 5-ben jobban kiforog, és több a vége.
De ez már tényleg gyilkolás, így csak egy próba erejéig hajszoltam meg a kicsimet.
természetesen én is motoroztam.én a gegával nyomtam, bár a tomato azt mondta majd összecsörgünk ha ti is mentek... én is ua ott voltam ahol ti, dunántúlon.
mentünk egy jót, csak mi 2kor indultunk és 1/2 5 re értünk haza.

Mondjuk februárban az enyém is sokat zabált... 230km egy tankkal. Nyáron ez 280-300.
Japán motor bírja
Hát szűkösen, de rám jött Hál Istennek, jól megpúhult a télen rákent babaolajtól és így nem volt annyira merev. Az tény, hogy ha nem öltözök ennyire alá kényelmesebb lett volna......
Ebből lesz a megkímélt állapot...
Nyélen 6-ban.

Lepsénynél voltam 20 perc alatt...

Nem volt nagy forgalom, a cimbik meg vártak. Csak a találkozási pontot kúrtam el
Tiszteletem.
10L?
Nyélen mentél 3-asban vagy mi?
Szevasz!

Rég voltál itt, hogy vagy, gurulgatsz mostanában?
Szép estét Májerek!

Ma igazán jót mentünk Fókával és Tomatoval.
Bár mintegy 30 km-re jöttem le a pályáról, mint kellett volna, de rendesek voltak, és odajöttek hozzám.
Aztán egy jót gurultunk együtt a Dunántúlon.
Mentem ma délután több mint 350 km-t.
Sajnálom, hogy Borsokával nem találkoztam, de majd legközelebb.
Ja, és sikerült az M7-en 10 literes fogyasztást produkálni a Fazerrel
jó estét
Ennyi mindent felvenni.....
Rád ment még a bőrruha?
Én Február 2-án hoztam el a mocit Zalaegerszegről.
2 rövidújjú poló, motoros ruha, sál, kesztyű..... és nem fáztam!
Szija Borsoka!

Zizegtél a Z-vel?
70-esen mentetek?
Papírkutty effekt?!
A "hivatalos" BP elkerülő utvonal átmegy kis "városunkon", ennek egyetlen előnye, hogy 7végenként a háztól 40m-re üvegeznek a kollegák...
Cicafiúú
Én vettem fel reggel egy meleg térdzoknit, 2 db. harisnyát ("macskanadrág" néven fut ÉS NEM VAGYOK MELEG ) vesemelegítőt, pólót, kötött garbót, arcmaszkot + a bőrruhát. Én nem fáztam egyáltalán. Felraktam a sisak aljára a szélterelőt amit Danny-tól vettem, de rá kellett jönnöm, hogy a 200-as tempót nem bírja így levettem az elő benzinkútnál. 150-ig jó volt, addig tökéletesen felfogta a szelet.........
De jó neked Én csak a gépel vesződtem egész délután
Viszont bent a városban csak úgy rajzottak a motorosok
En csak Szfvarig kisertem el Tomatot es Fokat, mert nekem nagyon hideg volt.
A fiuk jobban birtak, ok mentek tovabb aztan randiztak Karmival, onnantol nem tudom.

Majd elmeselik, milyen is volt.
Ha ott áltak volna csak megállítanak Nagyon jó a szakasz, de ha jön az igazi meleg autóval nem szívesen mennék arra Most is volt kint rajtunk kívül (7-en voltunk) vagy 10 motoros aki fel-le mint mi
Mióta megcsinálták azt a szakaszt félelmetesen lehet ott menni...

Kollegáid nem véletlenül állnak ott a "generátoros" dobozautóval...
Én is hazaértem a Szécsény-Vác-Szendehely-Vác-Szendehely-Vác-Szendehely-Vác-Kis
maros-Vác-Szendehely-Szécsény szezonnyitó első nagyobb gurulásról. 160 km ment bele kb. és meglepően tapadt az aszfalt, bár még nem az igazi de 0.5 cm-esre szűkítettem a majrécsíkot . Aki ismeri a Vác és Szendehely közötti részt az tudja míért forogtunk ott annyit . El is fáradtam picit dél felé indultunk és fél öt felé értünk haza. Ebben volt azért egy kis ebéd is a dunaparton.....JÓ VOLT Csak így tovább napocska
Nézz be a muzak fórumba...
Persze MSN-en sosem vagy Naná, hogy ismerős