Segítek: ismerősöm, akit kb 1-1.5 éve ismerek. Tudom, mi a munkája, ismerem a feleségét, tudom, hoyg vállalkozóként mit csinál, és merre. Azt is tudom, hoyg fényezőként dolgozott, 2 éve váltott. Stb. Láttam 3 fényezős munkáját, amik nagyon jól sikerültek, igaz azok autók, és itt szaladgálnak a lakótelepen. Tetszett, amit csinált, emiatt is fordultam hozzá.
Mondtam neki, hogy nem kell sietnie a munkával, ne kapkodja el, elég ha decemberre készen lesz.
Nem lett, aztán januárra sem, februárra sem. O14]
Februárban már a nyakára jártam, hogy mi van. Kiderült, hyog HOZZÁ SEM NYÚLT a munkához.
Múlt héten pénteken, amikor viszakaptam az idomokat, 3 elemen még ragadt a fekete festék!
Az egészet pár nap alatt összecsapta...
Szép estét all bádi!
majors!
meg tudom oldani a problémádat,de kicsit messze vagy tőlem!vidd el a GSM boltba és 3.000ért meg kell hogy csinálják!
Ha nem akkor hívj fel és elnyújtom odáig a kezem!
csao és bocsi mindenkitől hogy piszkítottam a monitorotokat
Kawagirl Önnek meg egy dömper puszi
Ebben igazad van, ezzel egyet is értek. De, magyarázkodni igy is tudok
Haverom csinálta, október vége óta nála voltak a idomjaim, ergo mindenre volt 4 hónapja!
Amikor levittem neki, mondtam, hogy egyes részeket nem tudtam kiszedni az idomokból (a gumikra gondolok), feszegetni nem mertem. Egys helyeken lehet vékony volt az idomom, ha ÉN ozzányúlok, törik minden.
Oké, semmi gond, megoldja,és vissza is teszi - mondat ő.
Erre a múlt hét pénteken egy neylonzacskóban adott vissza minden pici gumit, és egyéb tartozékot. A tanksapkámat is lefényezte, ebből is eltünt 1-2 csavar...
Persze ennek ellenére a teljes munkadíjat ki kellett fizetnem...megérte? Nem? Soroljam még hoyg miket "rontott el"?
És akkor még ÉN legyek megértő?
Figyi Kawababa!
Nem akarok vitatkozni, de az etalon, hogy fényezésre azt a cuccot visszük, amit fényeztetni akarunk. Ergo: mindent kiszedünk (praktikusan csoportosítva), majd visszarakjuk, ha kész a munka.
A fényező, mint neve mutatja, fényez. Nem pedig szerel.
Annak jobban örültél volna, ha az összes gumiágyat belefényezi? (Én már láttam ilyet is...)
A névtelen feljelentés meg egyébként működő dolog, bár én reméltem, hogy a rendszerváltással ez is megszűnik, mint a népi ellenőrzés...
Uff! (vagy OFF!)
1. Nézd meg az előzményt! Nem neked szólt!
2. Azért a fényezőnek nem az a dolga, hogy kiszerelje a "biszbaszokat",
bár ezt el is mondhatta volna előre!
Nem jössz pénteken motorozni?
Neee.
Mondtam neki, hogy nem kell sietnie a munkával, ne kapkodja el, elég ha decemberre készen lesz.
Nem lett, aztán januárra sem, februárra sem. O14]
Februárban már a nyakára jártam, hogy mi van. Kiderült, hyog HOZZÁ SEM NYÚLT a munkához.
Múlt héten pénteken, amikor viszakaptam az idomokat, 3 elemen még ragadt a fekete festék!
Az egészet pár nap alatt összecsapta...
Akkor próbálkozok pár helyen.
majors!
meg tudom oldani a problémádat,de kicsit messze vagy tőlem!vidd el a GSM boltba és 3.000ért meg kell hogy csinálják!
Ha nem akkor hívj fel és elnyújtom odáig a kezem!
csao és bocsi mindenkitől hogy piszkítottam a monitorotokat
Kawagirl Önnek meg egy dömper puszi
A TV-be reklámozni kell az ünnepségeket hogy ide gyere, meg oda gyere.....harcolnak a nézőkért.. .. . ez RÖHEJ
Na csak ENNYI.....Bocsi
Bár ma is voltál, ha jól hallottam a telefonban
Holnap valaki egy gurulás?
Én vagy elmegyek a régi laktanyámat megnézni Lentibe, vagy meglesem Pezinokot Pozsony felett .. ..
Haverom csinálta, október vége óta nála voltak a idomjaim, ergo mindenre volt 4 hónapja!
Amikor levittem neki, mondtam, hogy egyes részeket nem tudtam kiszedni az idomokból (a gumikra gondolok), feszegetni nem mertem. Egys helyeken lehet vékony volt az idomom, ha ÉN ozzányúlok, törik minden.
Oké, semmi gond, megoldja,és vissza is teszi - mondat ő.
Erre a múlt hét pénteken egy neylonzacskóban adott vissza minden pici gumit, és egyéb tartozékot. A tanksapkámat is lefényezte, ebből is eltünt 1-2 csavar...
Persze ennek ellenére a teljes munkadíjat ki kellett fizetnem...megérte? Nem? Soroljam még hoyg miket "rontott el"?
És akkor még ÉN legyek megértő?
Nem akarok vitatkozni, de az etalon, hogy fényezésre azt a cuccot visszük, amit fényeztetni akarunk. Ergo: mindent kiszedünk (praktikusan csoportosítva), majd visszarakjuk, ha kész a munka.
A fényező, mint neve mutatja, fényez. Nem pedig szerel.
Annak jobban örültél volna, ha az összes gumiágyat belefényezi? (Én már láttam ilyet is...)
A névtelen feljelentés meg egyébként működő dolog, bár én reméltem, hogy a rendszerváltással ez is megszűnik, mint a népi ellenőrzés...
Uff! (vagy OFF!)
ertettem en, hogy nemnekem szolt!
Mennyire értesz ehhez?
2. Azért a fényezőnek nem az a dolga, hogy kiszerelje a "biszbaszokat",
bár ezt el is mondhatta volna előre!