Most indult újból egy "friss" lista, mivel már
többen jelezték, hogy nem jó az időpont.
+ mostmár vannak adatok a szállás árairól is
Sztédzs mesternek!
Kozmax: Ha TeeJay-vel nem sikerül eljuttatni a pénzt,
akkor péntek du. beviszem hozzátok az YW-be.
Már csak 3 nap!!!! Na és persze a lista emlékeztetőül:
(azt hiszem ez az utólsó )
Ha nincs meg a színkod kevertess az ezüstöt nehéz elrontani,de ugy olvasom hogy csináltatod,akkor oldja meg a fényező ez a dolga,ha téged bizott meg a színkod kideritésével inkább mással fényeztesd
Az ezüst annyira primitív szin hogy az enyémet is saját kezüleg fujtam a műhelyemben,kevertettem a kövesdinél 2 doboz szprét szépen kigitteltem a műanyagjvításokat és olyan lett mint a gyári
De ami a lényeg hogy egy tizesből kihoztam a 3 ellemet,amire 50 mondott a fényező
Ezt hogy kell elképzelni?
Egyedül járod a világot,és aki tartozik aés szerepel a listádon ahhoz odamész te egyedül és aszondod,hogy add vissza a lóvét???
És ha nem adja akkor mi van? Vagy ha netántalántán bántani akar?
Hm?
Sziasztok tud valaki abban segiteni, hogy mi lehet a Yamaha fz 6 s ezüst szinkodja sajna a kereskedésbe azt mondták , hogy azért nincs neki mert mindent cserére vesz a biztosito igy nincs rá szükség mert minden szinre jön . Egy kedves autos összetörte a motoromat és mivel cserben hagyásos volt igy nekem kell megcsináltatnom
elöre is köszi
sajna nincsenek hosszu karktereim
Hasonlókat én is hallok/hallottam már az ügyfeleimtől...
Átvágom a torkod, meg kiírtom a családod, csak találjalak meg, meg levélbombát küldök
Micsoda emberek vannak
a hajnali 4es kelestol nem vagyok tul fitt...
azert ha lesz uresedes, engem talan meg erdekelne Zakopane.
ha ugy alakul, uzenjetek, hatha... de inkabb ne legyen