Szerintem ez így van. A városunkban egy Quaddal a srác nyitott dobbal rohangált este 8-kor. Az emberek egymás után telefonáltak a yard-ra, mert zavarta őket, ezek után természetesen, hogy intézkedni kellett vele. Persze motoros barátként szóban figyelmeztettem, elmagyaráztam neki a társadalmi együttélés alapvető szabályait és kilátásba helyeztem, hogy minden nap reggel és este fel lesz jelentve ha ezt tovább folytatja. Csodával határos módon azóta nem csinálja
Hogy miért állítottak meg? Pécs előtt a szerpentinen (Mikor Túróékkal voltam túrázni csak Simontornyától szétváltak utaink) haverom 110-es tempóban jött mert bejáratós volt a fazer 600. Hát elgurult a gyógyszer csekély 400 km poroszkálás után és kettőben elég magas fordulaton szeltem a kanyarokat....az akra dob persze ordított......na ezért állítottak meg.
Ha nem éjjel rohangálsz vele mikor zavarja az embereket akkor nem fognak szívatni érte. Bemérni csak Kkf-esek tudják műhelyben, tehát max. feljelentenek érte és elküldenek műszaki felülvizsgálatra. Ez nagyon ritka, van jobb dolgunk is mint ilyennel foglalkozni, de mindíg van olyan ember akinek be van csípődve egy bizonyos dolog. Engem csak egyszer állítottak meg......de.....nem kötöttek bele
Van védőöltözet....nekünk spec. kimerül egy UFO márkájú térdvédőben.....a ruha az természetesen megvan a gyakorló. Az a baj, hogy az emberek engem útálnak pedig nem én tehetek a helyzetről. Sok mindenben egyet értek velük, de azt nem fogják fel, hogy ez a munkám és ezt kell csinálnom vagy kirúgnak...... Jó lenne, ha eljutnának odáig, hogy ezzel a gagyi tüntetéssel nem mennek semmire csak az államkincstárból az én zsebembe nyomják a lóvét. Valahogy máshogy kell ezt megoldani......nem így......dehát én örülök neki, hogy még mindíg van vagy 50 alkoholista aki rázza a rácsot, mert legalább meglesz a gumigarnitúrára való kb.:a szövegük ennyiben merül ki rácsrázás közben "hol az azonosítód köcsög"---miközben a sisakom hátulján van----- "a feleséged otthon basszák amíg te itt vagy"-----nincs is feleségem------ "megdöglesz, kinyírlak, gyere ki" -------egyszer biztos, gyere be ------
Pohi szeretném a szakértői véleményedet kérni
Beujitottam két uj arrov dobot,persze nem e-s,most mi a szitu,mindig bünti lesz ha kiszednek.
Vagy nincs még erre törvény vagy jogszabály
Valahogy így: R12 E01 1236
Beujitottam két uj arrov dobot,persze nem e-s,most mi a szitu,mindig bünti lesz ha kiszednek.
Vagy nincs még erre törvény vagy jogszabály
csak nem a tömegbe akarsz hajtani?