Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esőruha oszt kész! :o))
mert te régimódi vagy!

már sugárhajtás van ott is!
nagyon joooo!!!

állni a dugoban, és közben szarrá ázni!!!!
Én meg azt hittem, hogy a hajók a hasukon fekve egy motor hajtotta properrellel hasítják a vizet .....
Azért sok mindent tudok. Neee, a hajók úsznak? Ez komoly? Na ezt nem tudtam.
nem tudsz te semmit!? csak a hajók úsznak ennyit!
azt hogy mellen vagy háton!?
Na látod ezt nem tudom.
de most kicsit ment így helyre rázódtam....
vagy a sok maszturbálás az oka?
Látom megint nem aludtad ki magad.
sikerült. anyámék alkottak. igaz nem maradandót, de egy hülyével többet erre az igazságtalan földre. addig míg itt vagyok játszom egy nagyot!
hol hol?
hát mindjárt itt.
a motorok rommá szedve még. 7 végén az első futőmű is kikerült a motorból. kerékpár csapágy (gyári) kicserélése folyamatban normális csapágyra) már alig van idő összerakni! sietni kell. 2 hónap az semmi se nem már! s még kicsit gyakorolni is kellene... jaj jaj!
Merd azt mondani, hogy Neked nem sikerült az élet.
De hol van még az az április????
helló hölgyek urak!

boldogság van.
április elsején verseny. -bolondoknak! április 5-én szintén .... brrrr., de várom. fogyókúra turbó gomb!
ingyenes belépő mindenkinek (Hála Kawasaki) . mi kell több!?

egy ház.
az meg folyamatban!
OK....köszi!!! Várom...biztos ami biztos.
Jó reggelit / Áldás, békesség!
Külföldre soha ne induljatok zöld biztosítási igazolás nélkül. Én egyszer másfél órát dekkoltam a cseh-szlovák határon, mert a vámos nem akart beengedni Szlovákiába az igazolás hiányában...
napot!!!
Én is megkérdeztem a nejem, -aki biztosítónál dolgozik- szerinte a az úniós határon nem kérik (eddig tőlem sem kérték, sose), viszont egy esetleges baleset esetén szükség van rá.
Tehát -megerősítve Pohit- érdemes beszerezni.
Köszönöm!
Jó reggelt!
Joreggelt!
Jó reggelt!
Ok. akkor majd kombinálok neked egy fényes kifogást és elküldöm e-mailben, (mármint ha kell egyáltalán vagy megoldod magadnak, mert már jártas vagy benne). itt a link az oldalamról amin elolvashatod az M"-es trafis dolgokat.
Külföldre kötelező, ingyen kiadja a biztosítód Jó hogy írod eszemben sem volt....ki kell érnem nekem is majd .