hol hol?
hát mindjárt itt.
a motorok rommá szedve még. 7 végén az első futőmű is kikerült a motorból. kerékpár csapágy (gyári) kicserélése folyamatban normális csapágyra) már alig van idő összerakni! sietni kell. 2 hónap az semmi se nem már! s még kicsit gyakorolni is kellene... jaj jaj!
boldogság van.
április elsején verseny. -bolondoknak! április 5-én szintén .... brrrr., de várom. fogyókúra turbó gomb!
ingyenes belépő mindenkinek (Hála Kawasaki) . mi kell több!?
Jó reggelit / Áldás, békesség!
Külföldre soha ne induljatok zöld biztosítási igazolás nélkül. Én egyszer másfél órát dekkoltam a cseh-szlovák határon, mert a vámos nem akart beengedni Szlovákiába az igazolás hiányában...
Én is megkérdeztem a nejem, -aki biztosítónál dolgozik- szerinte a az úniós határon nem kérik (eddig tőlem sem kérték, sose), viszont egy esetleges baleset esetén szükség van rá.
Tehát -megerősítve Pohit- érdemes beszerezni.
Ok. akkor majd kombinálok neked egy fényes kifogást és elküldöm e-mailben, (mármint ha kell egyáltalán vagy megoldod magadnak, mert már jártas vagy benne). itt a link az oldalamról amin elolvashatod az M"-es trafis dolgokat.
már sugárhajtás van ott is!
állni a dugoban, és közben szarrá ázni!!!!
műmájereknek
azt hogy mellen vagy háton!?
vagy a sok maszturbálás az oka?
hát mindjárt itt.
a motorok rommá szedve még. 7 végén az első futőmű is kikerült a motorból. kerékpár csapágy (gyári) kicserélése folyamatban normális csapágyra) már alig van idő összerakni! sietni kell. 2 hónap az semmi se nem már! s még kicsit gyakorolni is kellene... jaj jaj!
boldogság van.
április elsején verseny. -bolondoknak! április 5-én szintén .... brrrr., de várom. fogyókúra turbó gomb!
ingyenes belépő mindenkinek (Hála Kawasaki) . mi kell több!?
egy ház.
az meg folyamatban!
Külföldre soha ne induljatok zöld biztosítási igazolás nélkül. Én egyszer másfél órát dekkoltam a cseh-szlovák határon, mert a vámos nem akart beengedni Szlovákiába az igazolás hiányában...
Tehát -megerősítve Pohit- érdemes beszerezni.