Nincs digi fotomasinám de megoldom valahogy késöbb,azárt örülök hogy érdekel két arrov titán dob busára való és az összekötőt legyártottam rozsdamentes csőböl igy jött ki a kettő 80-bol
NEEEEEEEM igenis erősebb te ördögsátán ,és most nohogy elkezd hogy a hideg levegő miatt valamivel vigasztalnom kell magam hogy miért dobtam ki 80 rugót
Sziasztok majrécsikosok,felraktam az uj dobokat nagyon szép mély hangja lett,és bár álltalában nem szokot sok lóerőt hozni egy dob én ugy érzem hogy sok +le nyertem,nagyon örülök hogy összejött
Eddig ugy éreztem hogy tiszta nyugdijjas nagyrobogós a vasam mostmeg egy picit ördögült
szevasz pohi.
vannak elég jó kis progik amivel nagyon jó kis oldalakat lehet csinálni,mindent tudnak mint a nagyok..sőt rengeteg profi oldalt is azzal csinálnak..
nézz utána mambo-nak..ezer találatot fox kapni..ehhez kell az apache server de mindent free letölthetsz..
vagy nézd meg a xara-t...ez nem free de pl a www.bsoft.ru-ról le tudod szedni..
szevasz pohi.
vannak elég jó kis progik amivel nagyon jó kis oldalakat lehet csinálni,mindent tudnak mint a nagyok..sőt rengeteg profi oldalt is azzal csinálnak..
nézz utána mambo-nak..ezer találatot fox kapni..ehhez kell az apache server de mindent free letölthetsz..
Ha megtanultál angolul egy kicsit jobb szinten angolul, akkor első körben ne tanfolyamra menj, hanem olvass doksikat.
Vannak alapszintű, meg mélyebb on-line anyagok is, de ha tényleg érdekel akkor érdemes php-t is megtanulni, azzal jobban is kereshetsz, mint a kerítésszaggatókkal farkasszemet nézéssel...
Majd keresek valamit neked a pdf allományomból.
Eddig ugy éreztem hogy tiszta nyugdijjas nagyrobogós a vasam mostmeg egy picit ördögült
Köszi, nyugodtan árassz el információval.
Tomato!
A trafis kifogásra gondolsz.
A sok fölösleges duma ...de be kellet menni mert ki kellet tölteni a felvételi lapot
Kérlek küld el a mintát az alábbi E-mail címre
tomato.2@vipmail.hu
Köszi!!
Vannak alapszintű, meg mélyebb on-line anyagok is, de ha tényleg érdekel akkor érdemes php-t is megtanulni, azzal jobban is kereshetsz, mint a kerítésszaggatókkal farkasszemet nézéssel...
Majd keresek valamit neked a pdf allományomból.
Holnap hány óra a határidő???? (pénz leadás)