Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teejay én az ien startrek meg az ieneket utáltam és nem is szerettem talán még a star wars nézzhető de én nem szerettem ezeket a filmeket. csak az akció, vígjáték ezekeet szeretem
hát felültetnének egy 600as motorra ami nem az enyém még szép h megállom. meg ugy mindenki aki először ül rá. aztán eltelik 3 hét megjön az érzem már a motort feeling és akkor ugy elszállsz mint a zászló!
Zakopane

1.:Pohi + Kawagirl
2.:kozmax+1
3.:setopp+tgyene
4.: Sztédzs femili
5.: fóka +1
6.: TJ (+1?)
7.: tomato + 2 fő
8.:majors
9.:.......................?
250es 2t yamahának is megtudtam
meg tudod allni?????
A Startrek akkor vált nézhetővé, amikor behozták a borgot...

Mindenesetre ez a sorozat szinvonalában messze veri az összes magyar csatornákon látható sorozatokat... (mondjuk úgy ez sci-fi, nem mese).

Egyébként nekem is divx-ben van meg, nem TV-n nézem: arra nekem nincs türelmem...
tuning te minden nap másról beszélsz:) egyik nap autó, másik nap gixer, holnap vitorlázórepülő meg motorcsónak...
amúgy estét ! (elfelejtettem köszöni)
apummal beszéltük tegnap hogy mivel most lesz meg az 125ös jogsim hogy arra a 2 évre nem kéne venni 125ös motort mert 2év múlva megkapom a korlátlan jogosítványt és mivel nem vok oan anyagi helyzetben hogy 2 évente cseréljek motort hogy azt mondta még 2évet kihúzzok 50essen meg néha elvisszem az autót is akkor 125 helyett egy 600as gsx-r k1,k2, vagy k3at vennénk. mert sztem ha megtudja állni az ember hogy hol a határ akkor remélem nem történhet nagy baj. szerintettek ???
sci-fi csatorna???
az szerintem nincs az upc-nek
pedig azt neznem!
a startrekkk igazi kiralysag
tutira......sajnos
Viszont az asszony meg a gyerek kocsival jön.
Egy ideje az egyetlen nézhető sorozat, persze a SciFi csatornán van. a 3. évad második felét nézem.
Pohi!

Tudsz valami okosat mondani nemzetközi zöldkártyáról? Kötelező, ajánlott?
Azmiaz????
Tomato!

Raksz oldalkocsit a Fazerre? Egyébként már írtam, de biztos nem nézted.....tutira lekapott a kamera vagy csak azt hiszed?
Na, én meg húzok BattleStar Galacticát nézni.
neked is csak a meleg paplant tudnam ajanlani
en is mindjart bebujok ala es bamban nezem tovabb a superbowl-t
Zakopane

7.: tomato + 2 fő
8.:.......................?
Melegem azért nem lett tőle...
Kellemes ez a vidi.
egy kis melegseg csodakra kepes
Bevált a kurád. 10 perce ülök bőrkabiban, és sokkal jobban érzem magam tőle.
Zakopane

7.: .............................?
Helloka megint!
Zakopane