Pont itt lehet a legnagyobbat esni!
Mátrázóknál is rengeteg olyan eset van, hogy
az "ismert" úton befigyel az íven egy kis Ikarus
olajfolt; egy kis-nagy fadarab a teherautóról; sőt
már találkoztam seprűvel is!!!! Az ifás biztos azóta
is keresi Azt megnézném, hogy kerülöd ki!!!
Ez az intro, ami kb. a 3-5. percnél szokott kezdődni: amikor a dobok szólnak a végén, mindig az adott epizodból vannak benne vágások.
Kb. 2-3 epizódban van ennyi látványos CGI.
jó estét !
ezennel szeretnÉm a tÚrÁzÓk idegrendszerÉt tovÁbb feszÍteni.
a tÚranÉvsor vÉgleges hatÁrideje most pÉntek du 6Óra !!! 9-e a gyengÉbbek kedvÉÉrt.
a jelentkezÉssel egyÜtt Úgy dÖntÖtt a vÉnek tanÁcsa,hogy ez egyben a lÓvÉbefizetÉs hatÁrideje is. szombaton fogom a szÁllÁst rendezni ,igy legalÁbb a szÁllÁs 50%-Át be kell pengetni de van olyan aki Úgy dÖntÖtt h a 100%-ot fizeti be..ez tetszŐleges kÉrdÉs.
szemÉlyenkÉnt 4600/ Éjszaka...minimum.
a pÉnzt aki tudja vigye be vagy juttassa be a yw-be-kozmaxÉkhoz pÉntek du-ig..
aki befizette,de kÉsŐbb lemondja az bebukta a pÉnzt !! igy csak az jelentkezzen És fizessen akinek komolyak a szÁndÉkai
a tÚra jelmondata ; "rugÓstag nÉlkÜl is van Élet..."
ja én is azt hittem én leszek a biztonság bajnoka aztán 2 hónap múlva ááá megy ez aztán ugy kitaknyoltam a törött gerincemmel együtt a pilisben 100al 20 centire a szalagkorlát mellett h hálát adhatok az égnek h csak a nyakam szakadt picit el a lánctól meg a csuklóm repedt meg némi agyrázkódás de nem vészes, 2 napig fájt csak. és ez csak egy kis 125ös... kiváncsi vagyok mit alakítottam volna azelőtt a kanyar előtt egy 6kilóssal...
teejay ezt nem növöm ki mert mikor kis koromba féltem az e.t.-től azóta utálom az ien sz*r filmeket :S meg sztem semmi értelme sorozatok közül pedig csak a cobra11et szerettem
hát ezt értem borsoka de mondjuk ott van berikz rs50 után tl1000-re ült meg még tudnák egy két példát egyik barátom pl: 1évig nyomta malaguti f10el most meg gixxer 1000 :S ami már télleg vad ja és a robi csak 55el ment :P
hát nem tom bencce én azért tudom ilyen téren moderálni magam ns-1 előtt biciklivel mentem csak meg néha simsonoztam a réten és meg se történt semmi olyan ami baleset meg most volt abban pedig alapból megmondták hogy nem én voltam a hibás szerencsére mert ha én lettem volna asszem anyámék eltiltannak és mindig erre próbálok figyelni
rogton az elso sarkon nem sikerulne a befordulas....
aztan jonnek a haverok, h "meeeeee nem mesz, vazzzzeg!"
ezt mar ismerjuk, nem akarunk viragot vinni!
nem azzal megy zakopaneba???
Mátrázóknál is rengeteg olyan eset van, hogy
az "ismert" úton befigyel az íven egy kis Ikarus
olajfolt; egy kis-nagy fadarab a teherautóról; sőt
már találkoztam seprűvel is!!!! Az ifás biztos azóta
is keresi Azt megnézném, hogy kerülöd ki!!!
Kb. 2-3 epizódban van ennyi látványos CGI.
ezennel szeretnÉm a tÚrÁzÓk idegrendszerÉt tovÁbb feszÍteni.
a tÚranÉvsor vÉgleges hatÁrideje most pÉntek du 6Óra !!! 9-e a gyengÉbbek kedvÉÉrt.
a jelentkezÉssel egyÜtt Úgy dÖntÖtt a vÉnek tanÁcsa,hogy ez egyben a lÓvÉbefizetÉs hatÁrideje is. szombaton fogom a szÁllÁst rendezni ,igy legalÁbb a szÁllÁs 50%-Át be kell pengetni de van olyan aki Úgy dÖntÖtt h a 100%-ot fizeti be..ez tetszŐleges kÉrdÉs.
szemÉlyenkÉnt 4600/ Éjszaka...minimum.
a pÉnzt aki tudja vigye be vagy juttassa be a yw-be-kozmaxÉkhoz pÉntek du-ig..
aki befizette,de kÉsŐbb lemondja az bebukta a pÉnzt !! igy csak az jelentkezzen És fizessen akinek komolyak a szÁndÉkai
a tÚra jelmondata ; "rugÓstag nÉlkÜl is van Élet..."
Jókat mókázok
Bocsi Tuning
rogton az elso sarkon nem sikerulne a befordulas....
aztan jonnek a haverok, h "meeeeee nem mesz, vazzzzeg!"
ezt mar ismerjuk, nem akarunk viragot vinni!