Ingyenes vazze......elkezdtem itthon szöszölni és eddig jutottam. Most angol nyelvtanfolyamra járok, de ha befejeztem akkor el fogok menni egy komolyabb oktatásra a webszerkesztéssel kapcsolatban, mert elkezdett érdekelni a dolog. Egyedül nem tudok tovább lépni, kell valaki aki elmagyarázza a dolgokat és kigyúljon a fény
Szerintem a "komoly" dolgok közé Valamelyik nap akartam még egy csomó képet feltenni, de siralmasan üzemel a net.-em......májusban szolgáltatót fogok váltani, mert ez gyalázat....szakadozik meg 512 helyett megy vagy 128-al
ma megyek még lemezért, a szabás minta már meg van szerkesztve, igy holnap a gyártásra fogok koncentrálni.
a bukokeret is ki van cserélve, merevitö berakva. röviden ennyi
Az én motorom hogy áll (azt tudom, hogy a szerelőállványon, a szépséges új gumijaival... ), mutat már valami egységes képet? Tomato képeit már láttam a mélypontró....
Én is hazaértem a szülőiről ......megmondtam a nejemnek hogy most voltam elősször és UTOLJÁRA!!!!!!!!!!!
ahogy én is az enyémmel. ami nem r1
8 megás vonal azé" csak nem mindegy...
weboldalad is van!
A "Kábítószerek" link a komoly vagy a vicces dokumentumok közé tartozik?
A többi májer alszik?
a bukokeret is ki van cserélve, merevitö berakva. röviden ennyi
Az én motorom hogy áll (azt tudom, hogy a szerelőállványon, a szépséges új gumijaival... ), mutat már valami egységes képet? Tomato képeit már láttam a mélypontró....
Holnap megyek ~10-re a vasamért, Fürtösnek már szóltam.