Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Szép jó estét!!
Én is hazaértem a szülőiről ......megmondtam a nejemnek hogy most voltam elősször és UTOLJÁRA!!!!!!!!!!!
Azt még megértem, hogy a nyilt homoszexualitásod mellé nem vállalod az arcodat, de a motor részt azé" kitölthetned.
Ingyenes vazze......elkezdtem itthon szöszölni és eddig jutottam. Most angol nyelvtanfolyamra járok, de ha befejeztem akkor el fogok menni egy komolyabb oktatásra a webszerkesztéssel kapcsolatban, mert elkezdett érdekelni a dolog. Egyedül nem tudok tovább lépni, kell valaki aki elmagyarázza a dolgokat és kigyúljon a fény
jó estét
na igen. de azon van hitel. az még nem az övé. azzal csak átmenetileg menőzik.
ahogy én is az enyémmel. ami nem r1
Meg ereggye.
Én meg már tűkön ülök, hogy a mikörzetünkben mikor jön a 4x-ezett sebesség...
8 megás vonal azé" csak nem mindegy...
te gazdag rendőr vagy!
weboldalad is van!
Szerintem a "komoly" dolgok közé Valamelyik nap akartam még egy csomó képet feltenni, de siralmasan üzemel a net.-em......májusban szolgáltatót fogok váltani, mert ez gyalázat....szakadozik meg 512 helyett megy vagy 128-al
Felébredtel?

A "Kábítószerek" link a komoly vagy a vicces dokumentumok közé tartozik?
Szia! Felébredtél?

A többi májer alszik?
Itt megtalálod és le is töltheted....
Na ugye, hogy milyen jó fejek vagyunk (50-50% )
Köszönöm , biztos dögös lesz - a sáros hátam legalább...
ma megyek még lemezért, a szabás minta már meg van szerkesztve, igy holnap a gyártásra fogok koncentrálni.
a bukokeret is ki van cserélve, merevitö berakva. röviden ennyi
...azaz a mélypontról...
Szia kozmax!

Az én motorom hogy áll (azt tudom, hogy a szerelőállványon, a szépséges új gumijaival... ), mutat már valami egységes képet? Tomato képeit már láttam a mélypontró....
Köszönöm!!!
akku visszaszerelve, inditva, bemelegitve, guminyomás ellenörizve, kért melok elvégezve
Lummal már eldöntöttük: pénteken.
Szia Kozmax!

Holnap megyek ~10-re a vasamért, Fürtösnek már szóltam.
Ja. Úgy már nem is annyira érdekes
Hát ha együtt lett volna a kiállítás, nem kellett volna a nyakamba ülnöd. Egyszerűen besétáltunk volna a kapunk.
Pedig számítottam rá, hogy a nyakadba ülök, és gyerekkedvezménnyel beviszel