Sztédzs3!
Pénteken majd beszélünk rólla. A csütörtöki klubtalira lehet hogy nem tudok most menni
Végül is 1 év alatt 1X hiányozhatok
Nem tudom hogy láttad-e az új listát?? Lojzi-ék az utolsók. De csütörtökön majd mondja élőben.
Hogy neked mindig az én khhmm...ööö....izé...nem kisméretű képződményeim járnak a picike buksidban Most hogy is van ez barna herceg? Hatalmas benyomást tehettem rád...
persze gondolod Te... hogy azokat a kkkhhmmm... szóval... öööö... szóval azokat a nem kisméretű képződményeket nem lehet látni.... Mi van Veled Tibi? Megfáztál?
es vigyorogsz, mint a vadalma. nem?
rajtam valamennyire latszik, pedig nem vagyok az a b-maca meg ugye a derekam se olyan vaskos mint a fiuke.
legalabbis remelem
ezert is nem vettem meg azt a borruhat... a derekamnal meg ketten elfertek volna
amugyis nagyon nehezen telik a mai nap is
Ez utóbbit ki kellene próbálnunk...
miért is hagyjuk abba?? kíváncsi lettem...
LX
LX
LX
Pénteken majd beszélünk rólla. A csütörtöki klubtalira lehet hogy nem tudok most menni
Végül is 1 év alatt 1X hiányozhatok
Nem tudom hogy láttad-e az új listát?? Lojzi-ék az utolsók. De csütörtökön majd mondja élőben.
mert amikor velem élt, megértem, hogy ezt akarta, de hogy veled is!???
ki tett BEnyomast kire???
nekem a szombat necces , attól függően mikor megyünk de vasárnap ok.
LX
Nekem is kilóg a hajam....biztos ezért nem állítanak meg
rajtam valamennyire latszik, pedig nem vagyok az a b-maca meg ugye a derekam se olyan vaskos mint a fiuke.
legalabbis remelem
ezert is nem vettem meg azt a borruhat... a derekamnal meg ketten elfertek volna
De ha a a hajam kilóg a bukóból, akkor igen...
Na meg az adatlap is
hát honnan? hát honnan?? Te elől viseled a púpo(ka)t a bőrruhádon??? nnnaaa... mert Kawanyu spec. igen...
LX