Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ennek oromere elmegyek finom ebedert
joetvagyat a repahoz es a salatahoz kedves Turo
tudom én!
ösmerlek kicsit. majd feldoblak ígérem! :o)) egy két vészhelyzte tuti lesz :o)
bár, te nem félted már a motorod. na jó akkor nem! :o))
ez látod lehet.
nyomtasd!!! De nem azért vagyok letört mert gyorsabb vagy... hanem azért mert nem ment... és olyankor nem élvezem igazán a motorozást....

LX
de abból soha sem fox fogyni....

LX
tokaszalonna
na ezt kinyomtatom, s a boxban odateszem az orrod elé, amikor épp letört vagy, mert nem úgy ment...
nádszálkarcsúpocakgyurka... max... foggyon csak!!!! dagadt....

LX
arcból!
az giga nagy még mindig!
még nem tuti... de ha meglesz akkor jó lesz.... fogyóz vazze" oszt" akkor mivan??? Legyél gyorsabb... menjél 2:01-et... oszt" akkor mivan?? szaromle én motorozok... oszt" ami lesz az lesz....

LX
honnan akarsz fogyni, te nadszalkarcsu kiralyfi?
hallom megvan a tuti tuning!???
hö hö. erőteljes fogyókúráb kezdek, s mehettek a tuninggal a hóra. körbemotorozom idén mindkettőtöket!
mindkettő állat. semmi különbség....
es tenyleg!
akkor VW-t, porsche-t es opel-t meg veletlenul se vegyetek!!!!
abban is van egy csomo alkatresz tolunk
ja
vannak... biztos... feljöttek Szentendrére a dombra... De ugyan miért is kellene hogy legyenek??? Ha figyelmesen olvasod a nevem, akkor feltűnhet hogy HODOS és nem Hódos... ordenáré nagy különbség...

LX
most mondta be a rádió... valami raktárépület összeomlott... sok csavart és egy Borsókát találtak a romokat alatt... Borsóka kipirult arccal vmit motyogott az orra alatt amikor kihúzták a romok alól.... vhogy így hangzott : "nneemm.. éénn.. nnemmm... én tényleg még soha...." A statikusok ugyan még vizsgálják a katasztrófa okait, de eddig semmi elfogadható logikus magyarázatot nem találtak arra hogy miért szakadt le a mennyezet....

MTI tudósító irodája
na végre találtam turóról egy képet ah a sárga motorjával hasít:)
LX felétek vannak hódok? ház körül?
hatdehogynem!
most multam meg csak....
mehecskek, viragok, artatlan szende szuzlany vagyok en meg
ugyan.... mibe pirulsz bele??? nem hiszem hogy ezek a dolgok imeretlenül érintenek...

LX
hat hallod, neha ciki, hogy mi minden hianyzik
de azert NEKED szerzek kis buzi csavarkakat, hogy legyen mibol urallomast epiteni otthon
készlethiánnyal!???
azt mar megkerestem regen, beleszortam a kistaskamba
csak hat aaaaaaaannyira jo vagyok, hogy felgozzel is siman osszehozom a tervezett forgalmat
egy betűt elírtál! szereLővel!