Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze. a h.ring is éleveszélyes.... ez nem kérdés... ezért utálom, amikor a2 okos aGP közvetítésen magyarázza a tárgyalásokat a, hogy nálunk gpverseny legyen. a kapunál visszafordulnának a küldöttség tagjai....

euringet hagyjuk szerintem. hidd el nem egészséges jó gyorsasági motorozásra...
h. ring attól persze sokkal jobb, de az nem motoros pálya. a magyar kormény és a pálya vezetőség egy forma egynek megfelelő pályát csinált belőle. az lett. annak más kell mint a motornak....

p.ring. kifejezetten motoros pálya.. persze ott is vannak érdekes helyek, de sokkal jobb, mint a h.ring.

drága. ez megint egy érdekes szelélet. mihez képest? ha csak a számokat nézed egy napra vetítve akkor drága.

ha azt is megnézed mit kapsz azért a pénzért, akkor olcsóbb mint a h.ring....
Hát ez király: http://en.wikipedia.org/wiki/Dune_II . Még a Wikin is fenn van.
az volt igen. ja hát annak nem volt egy nagy hatótávolsága ugyh elég könnyen el lehetett kapni. inkább azokat a trógereket nem szerettem akik rámásznak a cuccaidra.
hát igy végigfuttattam magamban a pályát és nem tom hol van oyan rész ahol elvihetsz vagy becsuszhatsz ha elrontod. a sikánnál talán bezuhanhatsz a kigyorsításhoz. meg arra most nem is emléxem de mintha a célegyenes vége is para lenne. meg igazából a pálya eleve nem engedi meg h nagyon gyorsan menj. de a hring sem a legjobb azért iyen szempontból, h sok helyen a bukótér az aszfalt... p.ringen nem voltam még, jó messze van és drága (azt mondják:)).

15-ös olaj van a villáidban? csak kiváncsiságból kérdezem...
Deviator, talán.

Az ellen is meg volt a védelem. Eleve 5-6 missile tankot mozgattam egy "csoportban" (ugye akkor még nem volt ilyen...). Megfelelően felderített területen kellett harcolni, és mire ellőt volna egy ideggázos rakétát, már kapott az arcába.
mi is volt a neve annak az átváltoztató tanknak? az is valamiyen -tator csak nem jut eszembe...
remélem ezt nem komolyan kérdezted... ha igen...

csak gondolj abba bele, hogy egy kanyar előtt elromlik a féked. műszaki hiba. megeshet... vagy csak pofára esel kigyorsításkor, kanyarba bemenetkor... akkor meg tudsz-e állni úgy, hogy motoron maradj, vagy ne a házba csapódj be, vagy kerítésbe.... vagy a pálya egy más szakaszára keveredj át, ahol épp kigyorsítanak.... ettől veszélyes...

aszfalt minősége nem tudom milyen, ahhoz nem értek. 600 köbcenti fölött, sőt néha még a 600-as is eltekeri a gumit...( a vadi új verseny gumt nem)... akkor most az aszfalt a rossz, vagy a motor erős, esetleg a futómű szar!?
sok esetben a futómű szar... csak ahhoz hülyék az emberek, (én is), így a külső körülményt okolják, mert a motorom ugye istencsászár, ilyen olyan akármilyen márka....
de a gátló, meg telóolaj 6 éve nem volt cserélve... gáz, meg pláne... futómű beül, nem dolgozik semmit, vagy túl kemény, mert azt mondták ez a jó, persze, nem dolgozik semmit, miután beült, az erőt a gumi kapja egy az egyben.... ebbe nem gondol bele a sok aszfaltgyártó cégtulajdonos, akik tudják, milyen a jó aszfalt...
Arra való a Carry-All... körbe kell vinni őket, hogy ne a fő védelmi vonalaknál támadjanak, aztán pusztítás. Az Ordosok az Emperorban már jobbak lettek, használható erőt képviselnek.
hát én épp az atraideseket szerettem. bár a battle for dune-ben nagyon elbaszták a sonic tankokat, a 2-ben nem voltak annyire használhatatlanak, de itt mindig saját magukat lőtték le. az ordosokat nem szerettem annyira viszont a harkonnen devastator az zsír:) csak qrva lassú:)
Amikor a missile tank hordám elindul a köcsög Atreidesek ellen a szárnyakon két-két siege tankkal senki még Shai-hulud sem állíthatott meg...
Igazat szóltál Áprílíás barátom!
azért a dune 2 volt az igazi. a 2000 az nem volt jó de ez a battle for dune az tetszett. kihívás mondjuk nem sok volt benne...:)
jah...
Ez a Battle for Dune az Emperor?
egy két arab sejknek tuti van... :o)))
jó de miért veszélyes? sok nagy motoros is van ott. meg szídják az aszfaltot de nekem eddig azzal sem volt problémám. egyszer volt h csusszant egy nagyot a sikán de az már jópár kör után volt és a pilot power állítólag megadja magát ha túlmelegszik...
Olyan snassz, ha az embernek nincs saját pályája, a haverok már szóba se állnak az emberrel...
MEGOLDOM!!!!!
bizz bennem!
próbáltam. nem jött rám a sisak.
na. ez ugyanaz mint a hd. az is motor, csak mit tud.
pályának az is pálya, meg a focipálya is pálya... akkor azon is lehet motorozni...
csak az egyik életveszélyes egy szint után, a másik meg nem arra való... de pálya.

s kawabéb tanulásának az tökéletes. tégd ugyan nem láttalak még motorozni, de szerintem neked már a veszélyes kategória lehet...
de hát ki ki maga dönt.
akkor a borrucid ujjat kotom ossze
vagy forditva adom rad a sisakot!!!
az jó lesz, mert a pályacsizmám csatos!