Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen már túlléptünk, bocsi.
ezen nem veszünk össze, max "vitázunk" egy fél délutánt, s ki ki hazamegy s eldönti, hogy megy e versenytempót ott ahol, vagy sem...
mindenki maga vezeti a motorját, csinál amit csinál... s a nézetkülönbség nem elítélendő. Számomra!!!
http://www.palyamotorozas.hu/?mode=eredmenyek&i=2006-07-12&e= MTQ3LjExMi4=

bizonyíték- ha egy internetes oldal ma annak minősül....
értelemszerűen az egyik én lennék...
Nem érzem ennyire gázosnak a helyzetet, Kedves Túró!
Ne terheld feleslegesen a rendszert ilyen hozzászólásokkal!
mi vagy Te statisztikus???
Ma Karmi nyitott 40431. sz. hozzászólásal. Az már több mint 200-zal ezelőtt volt.
a hallottak alapján igen.
utána cika, s a célegyenes betonjának csapódott. amely van a H.ringen is... csak ott nincs plexi....
"csak gondolj abba bele, hogy egy kanyar előtt elromlik a féked. műszaki hiba. megeshet... vagy csak pofára esel kigyorsításkor, kanyarba bemenetkor... akkor meg tudsz-e állni úgy, hogy motoron maradj, vagy ne a házba csapódj be, vagy kerítésbe.... vagy a pálya egy más szakaszára keveredj át, ahol épp kigyorsítanak.... ettől veszélyes..."

én ezért tartom annak Kedves János! :o))
szerelted ám a motoromat párszor. igaz az még egy GSX F volt..
Az egyenesben kettényílt a gép?
Az Eper 1.20 körül megy GSX-R600-zal. K2 asszem. Most ugyan beújított. Ő profi, és imádja azt a pályát. Sztem sem rossz.
szintén szemtanúk, a célegyenesből....
megjegyzem célegyenesben történő műszaki hiba miatt, a célvonalon a p.ringen normál menetiránynál egyedül menő motorosnál nem lökték meg meg semmi ilyen....
Köszönöm. Ezek nem rossz idők, elismerésem.
Lehet, hogy lemaradtam vmiről, de mitől is életveszélyes az E-ring?
nem tom e-ringet én azért technikásnak tartom:) mondjuk hringen sem lehet unatkozni az tény csak az én motorom pici oda, nincs kedvem a célegyenesben meg a mansell kanyar előtt meg még x helyen lepadlózni h aztán egy szép napon meghaljon:) és leginkább ezért fogom az ering pártját meg a barátságos árak miatt. mondjuk egy qrva mentőautó azért lehetne ott. amikor haverom eltaknyolt 110-el, annyi volt a szakszerű ellátás h a nő aki a kapun beenged az odarohant h jól vagy-e.
Köridőt!
Bárhol, bármikor.
Hi lecsó!

nem vitatom, hogy az. viszont nem motorversenyzésre való! én erről regélek.
motorozási szándékkal egyszer voltam, tavaly szezon kezdetén, hogy újra belerázódjak a motorozásba. 1.29-et mentem.

h ringen 2.06.
p.ringen 2.07.4 a legjobbam..
nem mintha ezeknek lenne bármi jelentősége, hogy életveszélyesnak tartom az euringet biztonság szempontjából....
te nem sokat voltál még pályán az tuti....

Szép esténk lesz...
Tényleg. Csak ki akartam térni arra, honnan lehet az infó. Mert a becsapódás után elég nehéz lehetett megállapítani mi történhetett előtte.
húha.. vannak itt gondok....
mondta valaki, hogy Talma Gergő a legjobb, leggyorsabb motoros? nem. így ha elkenték a száját, hát elkenték. tök másról írkálok.... én a pálya biztonságát firtatom, te pedig, ki a gyorsabb az e ringen....
majdnem rommá törte... sokan rommá is törik. ez a pályamotorozásban benne van... a kérdés az, hogy mekkora kockáézattal van benne. az eringen ez hatványozott!!

nem írtam, hogy a h ringi ember gyorsabb, ügyesebb, tehát ez most hogy jött ide???

jobban kijön a technikai tudás???? supermotoval lehet! meg gokarttal. ezzel nem értek egyet. ez ugyanaz, hogy aki az eringen gyors, az a h ringen is az??? ugyanaz vissza!?

te nem sokat voltál még pályán az tuti.... (nincs pihenés mint ott hogy befexel az imdom mögé és csak nyélgázon húzod hosszú másodpercekig)

határozottan igen a véleményem. olcsó lehetőseéget keresnek, amit kapnak is, kiemelt kockázattal.... de mindenről lemondanak, mert aláírjáka papírt...
s milyen versenyek ezek? erről is essen már szó! alföld kupa?

megjegyzem amikor megnyílt a pálya, tervezve volt, akor még kezdetinek induló GSXR kupasorozat. s amikor megnézték a pályát, akkor lemondtak róla, mert életveszélyes! tehát ebbe ne menjünk bele, hogy milyen verseny, hol merre, s hol tartják....
Fóka!

YZF-M1
na ez azért nem volt szép :S
Túró. Meg akartam nézni az adatlapodat, ha má ennyire tájékoztatsz minket a frankóról, kivel is állok szemben....
Gondolom átkiabált az utolsó másodperceiben a mellette motorozó versenyzőnek, hogy -vazze eltört a vázam, szevasztok...-
váz tört ketté a célegyenesben...

Kizárt.