nekem csak 1er integetett az ut mellett de ott 70el lehetett csak menni én meg 150-el mentem :S de mentségemre legyen mondva h 3 sávos ut és este volt és senki nem volt. ugyh kikapcsoltam inkább lámpákat h ne világítsa a rendszámomat, aztán amikor tisztes távolságban voltam akkor vissza:) 3 perc múlva már otthon is voltam, nem lett para:)
Hat az enyemre nem tudom, mit kellene most mondani
jol sikerult a fenyezes: a gyari szinkod alapjan feketenek kellene lennie. csak hat ha rasut a napocska, akkor sotetlilan csillog az egesz
nagyon szep, de ugye nem kell ezert atiratni?
ahhoz nem hülye fej kell, hanem józan paraszti ész, h megállj akármilyen rendőrnek, ha jelez. a közlekedés résztvevője vagy, ha erre szólít fel, kutya kötelességed. miért kellene a balhé? ne keménykedjünk már, lányok...
persze, hogy átirják, mihelyt bevizeted az uj forgalmi és törzskönyv diját. ugyanis mind kettöben benne van a szin.
hagyd a fenébe, majd azt kell mondani, hogy most lett átfestve
jol sikerult a fenyezes: a gyari szinkod alapjan feketenek kellene lennie. csak hat ha rasut a napocska, akkor sotetlilan csillog az egesz
nagyon szep, de ugye nem kell ezert atiratni?
vezették be a forgalmiba. Így a versenyidomnál se kellett semmit átíratni!!!
a lanyokat amugyse szokta a kutya se megallitani.
A hülye fejemmel én megállok egy kocsinak is, mert ki tudja....
az autosoknak meg nem szokas megallni
Aztán magyarázkodhatok a rendőrbácsiknak, hogy most mi van. Oké, rájuk még tudok szépen pislogni, de egy rendőrnőre???
hagyd a fenébe, majd azt kell mondani, hogy most lett átfestve
www.budapest.hu
okmányirodák..
a kerületid oszt kész mán meg is mondják. de nem kel semmi hozzá.
bemész, oszt átírják.
A papírjaiban szürke-fekete szín van megjelőlve, most piros-fekete lett.
Okmányiroda?
Ja, és mivel igazolom, hogy valóban megváltozott a színe A fényező (sztem ) nem állít ki igazolást...
Szerintem a pasik is azok....
na meg nem azok!
a csajok meg hülyék!
csak, hogy legyen alaphangulat!
szegeny anyam megint csuklik, pedig meg csak 8 ora mult picivel
Jó reggelt!